2777
2789
عنوان

بنظرتون ابروهامو بردارم

340 بازدید | 36 پست

خب راستش ابروهای من پیوندیه و خیلیا حتی توی کلاس هم میپرسیدن که چرا ابروهاتو برنمیداری و این پرسیدنشون منو اذیت میکرد. 

خودمم دوست ندارم بردارم هرچند.. خز نیستما مثلا خیلی به صورتم میرسم ولی اصلا با بند انداختنو، ابرو برداشتن مخالفم.. 

بنظرتون چیکارکنم؟

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس

نمیتونم بدم. نه اینکه بگم کاملا پره و پیوندیه ها، یکم هستش بعد ابروهامم کلفته چشمامم درشت

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .
آره وسطشو بردار بقیشم اگه دوس داری فقط مرتب کپ

نمیدونم دوست ندارم خودمم ):: مامانم میگه، اخه مگه تو زنی که برداری؟ مگه زنی که ارایش کنی؟ 

باچر کن نمیدونم کرم پودر کدومه 😂

نمیتونم بدم. نه اینکه بگم کاملا پره و پیوندیه ها، یکم هستش بعد ابروهامم کلفته چشمامم درشت

اگر پخش و بهم ریخته نیست برندار

عکس از ابرو گفتم که فکر نکنم از رو ابرو شناسایی شی .هر طور راحتی

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
چرا مخالفی ؟خوب موهای صورت یا پیوند ابرو چه زیبایی داره ؟

من صورتم مو نداره که.. ابروهامم یکم پیوندیه نه اینکه بخوام بگم پره هرچند بهم میگن قشنگی 

چجوری به خودت میرسی ولی با اینچیزا مخالفی؟اصن مگه وقتی اصلاح نکنی صورتت تمیزه؟

اره بعضیا کم مو هستن اصن دیده نمیشه موهای صورتشون 

البته برداشتن پشت لب که دیگه واجبه استارتر هم منظورش این نبود

🎀😶

اگر پخش و بهم ریخته نیست برندارعکس از ابرو گفتم که فکر نکنم از رو ابرو شناسایی شی .هر طور راحتی

نه نیستش خیلی ولی خب دبیرستانم میپرسن 

هرکاری که خودتون فکر میکنید درسته و باهاش راحتید انجام بدید نظر دیگران نباید براتون اهمیتی داشته باش ...

خودت ابروهاتو چکار کردی بالاخره؟

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
چجوری به خودت میرسی ولی با اینچیزا مخالفی؟اصن مگه وقتی اصلاح نکنی صورتت تمیزه؟

مامانم نمیذاره کاری انجام بدم

وقتی بند بندازم یا بردارم، شاکی میشه و بهم میگه انقد کارای زنونه نکن