2777
2789
عنوان

بنظرتون ابروهامو بردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 36 پست
هرکاری که خودتون فکر میکنید درسته و باهاش راحتید انجام بدید نظر دیگران نباید براتون اهمیتی داشته باش ...

اوکیه

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .
نمیدونم دوست ندارم خودمم ):: مامانم میگه، اخه مگه تو زنی که برداری؟ مگه زنی که ارایش کنی؟ باچر کن نم ...

نه یه آشنایی نسبی که باید داشته باشی حتی اگه اهلش نباشی 

من خودم اصلا اهل آرایش کردن بیرون نیستم اما گه گاهی میخرم برا خودم تو خونه آرایش میکنم که حس دخترونگیم حفظ شه

🎀😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم دوست ندارم خودمم ):: مامانم میگه، اخه مگه تو زنی که برداری؟ مگه زنی که ارایش کنی؟ باچر کن نم ...

حتما عقایدتون اینجوریه واگرنه تمیزی و اصلاح ابرو که ربطی به زن بودن نداره 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

داخل بیوم زدم اول دبیرستان..

بیخیال توروخدا 

غرهای مامانت رو بشنو ولی اگر صورتت پر موعه بند بنداز

من خودم ۱۵ سالگی بند میداختم وسط ابروهامم برمیداشتم 

مامان منم خیلی حساس بود ولی من گوش نمیکردم

حتما عقایدتون اینجوریه واگرنه تمیزی و اصلاح ابرو که ربطی به زن بودن نداره

شاید.. مامانم نمیذاره تکون بخورم

بلد نیستم آشپزی کنم.. لباس بشورم، کارا دیگه کنم

چون ماملنم اذیت میکنه و میگه همش خرابکاری میکنی اونوقت کی باید تمیزکنه.. خلاصه اره دوساعتم سرم خالی میکنه و میگه هم سنوسالات کار بلدن اونوقت تو..

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .
برای سن شما ابروی پیوسته هم قشنگه ، دخترونه هست و به سنت میاد

میدونم بخام بگم وسطش خیلی پرنیستش که بخاطرهمین 

بیخیال توروخدا غرهای مامانت رو بشنو ولی اگر صورتت پر موعه بند بندازمن خودم ۱۵ سالگی بند میداختم وسط ...

خب ببین اصلا به اینا نیستش که 

میان مبگن که اره فامیل ببینه هزارتا حرف درست میکنه یه وقت اتو بدیم دستشون (با فامیل پدری مشکل داریم اونام توی همین محلن) خلاصه.. من تاحالا بند ننداختم

هیچ کار زشتو هیچ کاری نمیشه کرد 😂🤦🏻

حرفی که زدی رو پس بگیر):: 

شاید.. مامانم نمیذاره تکون بخورمبلد نیستم آشپزی کنم.. لباس بشورم، کارا دیگه کنمچون ماملنم اذیت میکنه ...

بگو اگه فرصت بدی منم میتونم یادبگیرم 

همه که اولش آشپزی بلد نبودن بالاخره از یه جایی شروع کردن یاد گرفتن بعدم بالا سر مامانت وایسا نگاه کن ببین چجوری آشپزی می‌کنه 

سعی کن وقتایی که خونه نیست خودت کارای خونه رو انجام بدی 

کم کم به خودت برس اینجوری هم بهتر می‌تونه بپذیره

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg