2821
2789
عنوان

افسردگی شدید

547 بازدید | 18 پست

من افسردگی شدید دارم اما نمیدونم چطور اونو درمان کنم

دارو نمیتونم بخورم خانوادم اجازه نمیدن و می‌گن تو هیچیت‌ نیست خیلی هم محدود هستم و نمیتونم بیرون برم و یا اینکه منو جایی نمیبرن ۱۹ سالمه و پشت کنکوریم

همش توی خونم و به مدت های خیلی طولانی میخوابم و فقط دوست دارم دور باشم از هیاهوی زندگی

کسی هست منو راهنمایی کنه که چطور با این شرایط افسردگی رو درمان کنم؟

خانوادم درکی از افسردگی ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو‌ خونه موندن و محدودیت باعثش شده،کاش درکت کنن

هم این موضوع و هم کنکور با هم علل اصلیشن‌

بعد از نهایی ها حتی من تا سر کوچه هم نرفتم واقعا انسان سالم هم بعد اون یه ماه امتحانات سخت که شب تا صبح بیدار بودم هم، بیمار میشه چه برسه به من که در طول سال درگیر با افسردگی هم بودم

اجازه هیچ کاری رو بهم نمیدن و همش دعواست میگم برم بیرون میگن نه میگم خب باهم بریم میگن کار داریم ولی بخدا کاری ندارن میگم برم باشگاه میگن تو خونه ورزش کن میگم برم کتابخونه میگن تو خونه دری بخون میگم برم رانندگی یاد بگیرم میگن نه نمیخواد رانندگی به چه دردت میخوره و چشم غره میرن از نظرشون من یه زندانیم‌ و باید همه کارامو توی خونه انجام بدم 

سنم کمه اما یه خاستگار داشتم همه چیش هم اوکی بود بدون اینکه به من بگن ردش کردن بدون هیچ دلیلی وقتی که اون آقا نامزد کرد و می‌خواستیم بریم مراسمش( فامیل بودیم) مادرم قضیه رو گفت

واقعا نمیدونم چرا اینطور باهام میکنن تا میام حرف بزنم اجازه نمیدن حتی وقتی صدامو میبرم بالاتر که حرفمو بگم سریع میگن ما هیچوقت صدامون سر پدر مادرمون بالا نبردیم تو خیلی پرویی و ..💔

بخوام کنکور قبول شم برم از اینحا باید یه روان سالم داشته باشم من چطور با افسردگی شدید درس بخونم اخه

باوخانوادت صحبت کن بگو حالم خیلی بده الکی گندش کن کلاس ورزش و موسیقی برو پیاده رویآهنگ بزار تو خ ...

کامنت پایینیمو‌ بخونین

اجازه هیییچ کاری نمیدن بهم چندباری گفتم افسردگی دارم اما فقط بلدن لگن دهنتو ببند تو هیچیت نیست روی خودت ایراد نزار

از نظر اونا بیماری فقط جسمیه‌ و بیماری روحی و روانی اصلا وجود نداره!

هم این موضوع و هم کنکور با هم علل اصلیشن‌بعد از نهایی ها حتی من تا سر کوچه هم نرفتم واقعا انسان سالم ...

منم تو همچین خانواده ای بودم ،کنکور هم پرستاری قبول شدم نذاشتن برم

افسردگی و وسواس فکری دارم

به این علت که به خیلی از خواسته هام نرسیدم تو رویاهام زندگی میکنم و اسم این اختلال ،اختلال خیال پردازی ناسازگار هست

منم تو همچین خانواده ای بودم ،کنکور هم پرستاری قبول شدم نذاشتن برمافسردگی و وسواس فکری دارمبه این عل ...

متاسفم واقعا🥲

خیلی سخته من که اصلا نمیتونم تحمل کنم اما نمیدونم چیکار باید بکنم