2821
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 18 پست
کامنت پایینیمو‌ بخونیناجازه هیییچ کاری نمیدن بهم چندباری گفتم افسردگی دارم اما فقط بلدن لگن دهنتو بب ...

اکی چه کارایی اجازه میدن

پیاده روی با دوستت؟

پیاده روی تنها اطراف خونه   خلوت کردن با خودت؟

پارک؟

رفص توی خونه؟

باشگاه نزدیک؟

کلاس ارایشگری؟

اکی چه کارایی اجازه میدنپیاده روی با دوستت؟پیاده روی تنها اطراف خونه خلوت کردن با خودت؟پارک؟رفص تو ...

پیاده روی و پارک که نه پسر هست ولگرد هست( اونا میگن😑)

کلاس آرایشگری هم فک نکنم شهرمون داشته باشه

رقص رو تو اتاقم اوکیه وگرنه ببینن مسخره میکنن

باشگاه هم که نه حالا دارم یخورده پرو بازی درمیارم که باشگاه رو برم اگه بزارن 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پیاده روی و پارک که نه پسر هست ولگرد هست( اونا میگن😑)کلاس آرایشگری هم فک نکنم شهرمون داشته باشهرقص ...

حقتو طلب کن 

ما از بس خفه بودیم  زندگیمون بر باد رفت   ولی هر حرفی رو با مهربونی و خواهش بگو  چون اگه پیروز هم بشی  دیگه برات ارزش نداره و روحیت دوباره بدتر میشه

حقتو طلب کن ما از بس خفه بودیم زندگیمون بر باد رفت ولی هر حرفی رو با مهربونی و خواهش بگو چون اگه ...

مشکل اینه تا حالا چیزی ازشون نخواستم هرموقع گفتن پول نداریم گفتم باشه درعوضش واسه داداشم خونه و ماشین خریدن فقط واسه من نداشتن همش سرم تو کتاب و درس بود حرف نمیزدم حالام‌ که کنکورم تموم شده هرچی میگم یه چی میگن نشده توی این یه ماه حرفی بزنم و اونا قبول کنن 

با خواهش و مهربونی که وضعم‌ اینه حالا فاز پرویی بگیرم ببینم چی میشه آخرشم میگن بهم سلیطه یا اینکه خدا نصیب گرگ بیابون نکنتت‌ بخدا من اصن اینجوری نیستم ولی حالم بده و اونا نمیفهمن اصلا