2777
2789

سلام. بچه ها من یک سالی هست که با یه پسری تو آشناییت هستم. ۲۰ سالشه

خیلی همدیگه رو دوست داریم و اون بسیار بیشتر از من ب من علاقه داره حتی... هفت هشت ماه دیگه از خدمتش مونده. ماشین داره خودش و جالبه ک خدش پولشو جور کرده و هجده سالگی ماشین خریده، اون موقه ای ک مدرسه میرفته مکانیکی ام یادگرفته خیلی کم. ولی خدمتشم تموم بشه عملا شغلی نداره، تحصیلاتشم دیپلمه، وضع مالی خانوادشم خیلی معمولیه و خونه هم نداره. بهم گفت اگه باهام در آینده نمیخای ازدواج کنی برو و قول موندن نده منم واقعا مرددم، خونه نداشتن کار نداشتن تو شهر کوچیک زندگی کردن فرهنگ پایین خانوادش..... دوسش دارم اما فک میکنم اگه بهش قول موندن بدم و تا پنج سال دیگع ام نتونست خونه و مایحتاج زندگی رو فراهم کنه باید چیکار کنم؟ اینم بگم پسر ب شدت پس انداز کن و با فکریه و خیلی عاقله واقعا.... نمیدونم واقعا تصمیمش سخته! اینم بگم من خودمم احتمال زیاد شاغل میشم ولی ته حقوق منم ده پونزده تومنه.. نظرتون چیه؟ 

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

وقتی تو اون سن ماشین خریده میشه فهمید آدم با جربزه‌ایه ولی خب من شخصاً نه.

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

پسر کاری بنظر میاد اما با احترام خیر من با فرهنگ پایین خانواده هیچ وقت نمیتونم کنار بیام این خانواده های سطح پایین زندگی رو تباه میکنن چون خونه نداره امکانشم هست ازت بخواد بیای با خانواده زندگی کنی 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که 20 سالشه کنسله که بقیه رو نخوندم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

۲۰ساله؟؟؟ بیخیال اصلا شاید خودش ۵سال دیگه پشیمون شد و نخواستت

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

نه ادامه نده

پسر ۲۰ ساله از نظر تو عاقله ... حقیقت اینه نمیتونه یه زندگی و بچرخونه. به سن ۲۷ ۲۸ سالگی برسه یادش می افته که اصلا جونی نکرده ... بعد میره دنبال عشق و حال و کارای نکرده‌ش.

خودتم تو بچگی و سن کم دنبال ازدواج نباش. عجلت چیه.

عزیزم،واقعا وضعیت مالی بده حالا حالا ها معلومه نمیتونه خونه بخره.اگه من بودم بهش قول موندن نمیدادم‌ حالا حالا ها خیلی این پسر کار داره ۲۰ سالشه تازه حداقل بگو ۲۷ سالگیش بیاد خواستگاریت،با مشاور صحبت کن حتمی.

میشه برام یک صلوات بفرستی؟ممنونم💗(حساب دست ۲ نفره)

نه ادامه ندهپسر ۲۰ ساله از نظر تو عاقله ... حقیقت اینه نمیتونه یه زندگی و بچرخونه. به سن ۲۷ ۲۸ سالگی ...

وایسا ببینم! توی قسمت بیوگرافیت نوشته ۳۱ سال!!!!!

اره؟؟؟؟؟ ۳۱ سالته؟ ادامه ندیااااااا

بچه ها الان بیست سالمونه، ولی الان ک ازدواج نمیکنیم. 

حداقل پنج سال دیگه باشه ازدواج و اینا

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊