2777
2789
عنوان

با این پسر ادامه میدید ب قصد ازدواج آیا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 44 پست
من با بیست ساله ادامه دادم و ضربشو خوردم.

چی شد؟ 

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊
شغل خودت چیه

دانشجو کادر درمانم 

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایسا ببینم! توی قسمت بیوگرافیت نوشته ۳۱ سال!!!!!اره؟؟؟؟؟ ۳۱ سالته؟ ادامه ندیااااااا

ن عزیزم ۲۰ سالمه 

عزیزم فعلا فقط دوستیم. قصد ازدواج نداریم ک، بهم گف اگه قصدت جدی نیس برو

یه چند جلسه مشاوره برو به نظرم‌. نظر شخص من "نه" هست.

منم مشابه این شرایط و تو نوجونیم داشتم. تازه اونا پسر و حمایت و ساپورت میکردن و وضعشون متوسط رو به بالا بود. اون پسر کاری هم بود. ولی نتونستم با سن کم کنار بیام. دوستانه تمومش کردم‌.

من خودم بشخصه پرستیژ و تحصیلات برام مهم تر از خونه داشتنه

منم مهم بود اما چه کنم دوسش دارم؟ 

پسر زیر سی سال برا ازدواج مناسب نمیدانم البته قطعا این نظر منه و ممکنه درستم نبا شه

عزیزم منم اعتقاد ندارم ولی سی ی مقدار دیره ب نظرم. خودمم زیر ۲۵ ازدواج نمیکنم

اگر سطح مالی و فرهنگی خانوادت از پسر سر هست به هیچ عنوان این کارو نکن منم همین اشتباه و کردم و یک عم ...

نه سر نیست کاملا برابره

هیچ مشاور و روانشناسی دوستیِ ۵ ۶ ساله رو قبول نداره.چرا باید ۶ سال معطل و رو هوا باشی؟ بعد ۶ سال بزر ...

ایشون راست میگه اسی چرا عمرتو 6 سال تلف کنی من خودم 3 سال پای کسی موندم که تهش فهمیدم کثیف ترین آدم دنیاست کلا موندن پای هر پسری اشتباهه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
فرهنگذپایین خانوادشو از کجا فهمیدی؟حس کردم به خاطر پولشون میگیخودتم بالا گرفتی.۲۰ سالشه ماشین دارع ا ...

نه اصلا ب خاطر مادیات نگفدم. 

یه عده یه جور میگن از جوانیت لذت ببر انگار متاهل بشن میرن جهنم.

دیگه شوهرا شما خوب نشده قرار نیس واسه همه مثل شما باشه.

درمورد پست خودتت ما اینجا نمیتدنیم نظر قطعی بدیم از رفتاراش باید بفهمی

ولی پسری که تو ۱۸ سالگی ماشین داشته از خیلی پسرا جلوتره اگه خودش جمع کرده نشون میده پسر کاری هس

یه چند جلسه مشاوره برو به نظرم‌. نظر شخص من "نه" هست.منم مشابه این شرایط و تو نوجونیم داشتم. تازه او ...

ممنون از نظراتت عزیزجانم. آخه خیلی پسر خوبیه همدیگه رو دوست داریم، منم آدم ساده زیستی ام و هیچ علاقه ای ندارم ب مادیات زیاد و زندگی تجملاتی، میترسم از اینکه از دستش بدم پشیمون بشم چون واقعا بارها بهم ثابت شده خیلی برام ارزش قائله، خودتون میدونید همچین پسرایی خیلی کمن! بارها باهم تنها بودیم اما بی اجازه دستمم نگرفته 

من خودم ۱۸ سالم بود دوست شدم دوست پسرم ۲۲ سالش هیچی نداشت تا ۲۶سالگیش عملا هیچی 

چون سربازی رفت ارشد خوند کلی تلاش کردیم تا تونستیم خونه و ماشین بخریم  الان من ۲۶ سالمه اون ۳۰

خیلیییییییی همو دوست داریم❤ بعد ۷ سال دوستی عقد کردیم احساس میکنم خوشبخت ترین دختر رو زمینم 

الیته شانس آوردم ادمم خوب بود خانوادش خوبن. تو مورد تو نمیتونم نظر بدم باید خودن بسنجی

اون زمان هم خیلی ها بمن میکفتن تموم کن ولی من می‌دونستم طرفیم ارزششو داره

منم مهم بود اما چه کنم دوسش دارم؟

سنش کمه واقعا 

ببین اینجوری فک کن اگر باهاش ازدواج کنی ممکنه حسرت زندگی کس دیگه رو بخوری یا زندگی با اون کاملا برات کافی میشه و نمیزاره دلت زندگی دیگری رو بخواد 

چرا؟

تحصیل مهمه برام 

و این اینده مبهمم نگرانم میکنه

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!