2777
2789
عنوان

وام بانکی بدون ضامن 😍

213 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها اگه دنبال وام (((بدون ضامن))) هستین برین برنامه ویپاد بانک پاسارگاد رو نصب کنین خیلی خوبه با توجه به گردش حساب و اعتبار سنجی بانکی بهتون وام میده وام از یه میلیون داره تا پنجاه میلیون !! من خودم دارم استفاده میکنم کل پولهام رو تو این کارت ریختم تا گردش حساب هم داشته باشم خواستین نصب کنین معرف خواست این کد رو هم وارد کنید موفق باشید اگر خیرش رو دیدید برام دعا کنید!! معرف :YERWH4

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ فایده اگ ی تومن میده باید ۵۰۰ خودت بدی ۵۰۰ وامه .هرچقدر وام بده دقیقا نصفش رو خودت باید بذاری تو حساب ،بعد ب اسم ۱ملیون یا ۵ ملیون کامل باهات حساب میکنن .چندبارگرفتم هم خودم هم اطرافیانم دیدیم واقعا مسخره اس دیگ نگرفتیم.بانک مهرایران بهتره تا ویپاد

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
چ فایده اگ ی تومن میده باید ۵۰۰ خودت بدی ۵۰۰ وامه .هرچقدر وام بده دقیقا نصفش رو خودت باید بذاری تو ح ...

اینطور نیست.یک ملیون وام اینطوریه ک یک میلیون هم بایدتوحسابمون باشه اما دومیلیون ب بعد نیازی نیست پول توحسالمون باشه

هیچ وقت ب خودت مغرور نشو وبه کسی فخرفروشی نکن خدا حواسش ب همه کس و همه چیز هست....
اینطور نیست.یک ملیون وام اینطوریه ک یک میلیون هم بایدتوحسابمون باشه اما دومیلیون ب بعد نیازی نیست پو ...

احسنت به شما متاسفانه بعضی ها آگاهی کامل ندارن و نظر میدن