2777
2789
عنوان

به ستوه اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 73 پست
بزار ی بلایی سرش بیاده به پای مجردا بیفته آخه پز داره والا عقلش کمه انگار مادرت بگو نمیخوام مثل تو ا ...

پس دیگه ببین من چی میکشم میگم مرده متحرکم باور کن

نه عقلش کم نیس طرز فکر و فرهنگش اینه و میخواد همین سبک زندگی رو به منم غالب کنه و وقتی من مقاومت میکنم اونم تو زجر دادنم کم نمیذاره

وای مامانت با این سنش خیلی طرز فکرش عقب افتاده اس اصلا ولش کن کاری باهاش نداشته باش سعی نکن طرز فکرش ...

ما ی فایل داریم خانمه 37 سالشه دوتا دختر داره 18.16 ساله اینقدر این مادرش اینارو نانازی بزرگرده که نگم هر جور لباس میپوشه بچه ها هم همینطور همه بینی‌هاشون پرسینگ، موهاشون کراتین، مادره مش داره بچه ها فیس فریم مادره کت و شلوار سر هم بچه ها کت و شلوار جین همیشه هم بچه هارو میبوسه و الفاظ قشنگ بکار میبره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس دیگه ببین من چی میکشم میگم مرده متحرکم باور کننه عقلش کم نیس طرز فکر و فرهنگش اینه و میخواد همین ...

پدر یا برادر نداری 

مادربزرگ پدر بزرگ 

شیراز بودی خدا شاهده میومدم سراغش ادبش میکردم 

نهههههههههه هیچ کدوم از اینا نیسبد فرهنگی و طرز فکر غلطه اعتقاداتش اینه

پس بهش بگو ادعات نشه عهد قجری هستی هم سنای مادرت دارن خوش میگذرونن آبجی من مجرده 47 سالشه 27 ساله میخوره بعد مادرت شما با 44 سال انگار پیرزنها طرز فکرش خدا بیامرز مادربزرگ منم همچین طرز فکری نداشت 

ان شا الله از زبون بیفته به حق عاشورای حسینی چطور دلش میاد اینجوری بگه

زبونش روز به روز تیزتر و تلخ تر و زهری تر میشه

همش بهم میگه عاقت کردم تو فرزند ناخلفی

چرا چون به اراجیفش گوش ندادم 

ان شا الله از زبون بیفته به حق عاشورای حسینی چطور دلش میاد اینجوری بگه

تو رو خدا دعا کنید یه آدم مناسب پیدا شه ازدواج کنم برم از اینجا

آنقدر خواستگار نامناسب میاد و این زنه و فک و فامیلش میفتن به جونم طاقتم تموم شده

وای مامانت با این سنش خیلی طرز فکرش عقب افتاده اس اصلا ولش کن کاری باهاش نداشته باش سعی نکن طرز فکرش ...

من عجله ندارم اما تو این شرایط نمیتونم زندگی کنم انقدرررررر روانم زخمی‌ که نه میتونم درس بخونم نه تلاش کنم افسرده م 

بگو تا تو هستی کارامو بکنی قصد ازدواج ندارم چرا پدرت نمیزنه تو دهنش

پدرم هم طرز فکرش همینه اما زخم زبون نمیزنه

میگه مامانت ازت ناراضیه به همین دلیل منم ازت ناراضی ام

دیگه نمیتونم بهش توضیح بدم که حرفای زنشو چون اون هم اعتقاداش همونه

اصلا اینکار نکن مستقل شو برو سرکار اما تن به ازدواج اجباری نده مادر منم مثل تو بود و برای فرار از خو ...

تن به ازدواج اجباری ندادم که اینجوری میکنه 

دوست ندارم تنها خونه بگیرم با روحیاتم جور نیس

دوست دارم ازدواج موفق کنم

پدر یا برادر نداری مادربزرگ پدر بزرگ شیراز بودی خدا شاهده میومدم سراغش ادبش میکردم

قربونت برم مهربون دعا کن دعای شما اثر داره برام امروز روز امام حسینه قسمش بده بهم نظر کنه

برادر دارم عین نقشه

پدرم زن ذلیل و واسه اینکه زندگی زناشویی خودش خراب نشه طرف زنشو میگیره

پدربزرگ و مادر بزرگ مادریم ازم بدشون میاد چون فک میکنن دخترشون و اذیت میکنم

یه دونه مادر بزرگ پدری دارم که پیره و یکی از دلایلی که این زن از من بدش میاد اینکه میگه اخلاقت مثل اونه یعنی مادربزرگم

پدرم هم طرز فکرش همینه اما زخم زبون نمیزنهمیگه مامانت ازت ناراضیه به همین دلیل منم ازت ناراضی امدیگه ...

عجب ناقص العقلایی هستن هر دوتاشون باید ی آدم درست و حسابی بیاد یا نه میخوان ب بختت کنن؟