2777
2789
عنوان

بساط دیشب وسط هیئت

247 بازدید | 11 پست

نشسته بودیم با چند تا از بچه های فامیل لب جوب جلو هیئت و اینا طبل میزدن سرمون تو گوشی گرم صحب صدا نوحه هم زیاد بود نشنیدیم به لحظه رومو برگردوندم دیدم از همجا پلیس داره میریزه یه لحظه ترسیدم پاشدیم دور تادور هئئت پیدا کردیم بقیه خانوادرو فهمیدیم که دعوا شده بین د. نفر یکی فش ناموسی داده بقیه ریختن سرش هفت هشت نفری با قمه زدنش واقعا که حرمت نگه نمیدارن شب عاشورا پلیس خداروشکر اومد جمعشون کرد🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی تو اون شلوغی انقدر گرم گوشی وصحبت بودین متوجه نشدین بابا دنیا و آب ببره شمارو خواب میبره😂😂

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

دعوا شده چاقو کشی شده انقدر کلتون تو گوشیه ندیدین!

ما پشتمون به اونا بود اخه😂 تازه صدای نوحه هم بالاااا دقیقا کنار باند بودیم گوشی هم نبود نمیفهمیدیم

حسابی گرم بحث بودیم دیگه😂🫣

ای خدااااااااا یه لحظه سرتونو بر میگردونین😂😂😂

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

ای خدااااااااا یه لحظه سرتونو بر میگردونین😂😂😂

بحث بحث مهمی بود خببب😂 توی اون صدای نوحه هم که صدا به صدا نمیرسید داد نیزدیم که بفهمیم چیمیگیم اصلا حواسمون نبود

بحث بحث مهمی بود خببب😂 توی اون صدای نوحه هم که صدا به صدا نمیرسید داد نیزدیم که بفهمیم چیمیگیم اصلا ...

بابا شما دیگه خیلی😂😂😂