2777
2789
عنوان

نشونه های خیانت

318 بازدید | 9 پست

نشونه های قطع شدن رابطه به دلیل وجود نفر سوم (تجربه شخصی)  :

باید فکر کنم

🚩زمان میخوام(این یعنی تو رو فعلا خط نزده کامل تا جواب مثبتو از نفر سوم بگیره)

🚩موقعیت خانوادگی ،شغلی، مالی و..مناسبی در حال حاضر ندارم

🚩تو لیاقتت بیشتر از منه من لیاقتتو ندارم

🚩تو زندگیت خیلی خوبه به اهدافت فکر کن

🚩اگر موقع اشنایی باهات تو این موقعیت سختم بودم هرگز اشنا نمیشدم

🚩نمیخوام با کسی در ارتباط باشم دیگه(اینجا یعنی دیگه با نفر سوم اکی شدن)

🏳وقتی خیانتشونو میفهمی و به اصطلاح مچشو جلو خودش میگیری ..شاید اولش پشیمون باشه ولی سریعا جوری برخورد میکنه ک فکر کنی مقصر تویی😊

خیانت خیلی تلخه در کل عزیزان و تجربه ای شکل سوگ عزیز و شوک رو میده و همیشه به این فکر میکنین که چرا صدتو گذاشتی و جواب نداد چی کم داشتی..چرا اصلا راهش دادی به زندگیت و و و...

من تو موقعیتی هستم ک هر دوی اونا دو میبینم هر روز جلوی چشمام...فکر نکنم ازین بدترم باشه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هست، از خیانت بدتر بی پولیه و دیدن روزهای جونی ات که داره جلو چشمت هدر میره💔من با من پولدار خیانت کار حاضرم زندگی کنم اما مرد بی پول وفادار هرگز!!! 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

اتفاقو کار ندارم مردمو گم راه نکن خیانت نشونه ای ندارع عزیزم الا از ۱۰۰نفر به ۸۹نفرشون خیانت شده اگ ...

گمراه نمیکنم شما ندیدی این مدلشو امر وحی نیست ک حتما بی شاخ و دم باشه خیانت.در ضمن من جلو چشمام دیدم و خوندم پیاماشونو چون از قبل شک کردم.خیانتو زنا از هزار فرسنگی بو میکشن حتی اگر نشونه نداشته باشه.اینارم نوشنم برای درد دل.نه زخم زبون شنیدن قد و نیم قد