2777
2789
عنوان

شوهرم که شکاک و بد دله

348 بازدید | 12 پست

همش باید خودتو ثابت کنی که با فلانی حرف خاصی نزدی دروغ نمیگی و.....

باید چیکار کرد؟!

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدارا کار دیگه نمیشه کرد تغییر نمیکنن

شوهر من نیست برای دوستم سوال می کنم🫠

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

عزیزدل آدم شکاک درست نمیشه.

مگر اینکه بپذیره و قبول کنه بد دل هست .

در قدم دوم باید بره پیش‌ روانشناس برای ‌درمان

اگه نخواد متاسفانه راهش جداییه .

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

پوووففف شوهر منم همینه

ب خودمم کش داره ی پیزی میگم باید کلی قشم بخورم ک راست میگم

فعلا راهی براش پیدا نکردم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

شوهر من نیست برای دوستم سوال می کنم🫠

واسه صحبت کردن با کسایی که شک برانگیزن اجازه بگیره

یا اصلا صحبت نکنه

میتونه از موافقت مشروط و موقتم استفاده کنه

توی تاپیک بازگشت به زنانگی گفتم

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

عزیزم میگم راست میگن اگه اعلانات تلگرامت روشن باشه یعنی همون فلشه آبی باشه اگه به کسی پیام بدی وپاک اونی اون نوتیف میره روی گوشیش که پیام دادی ولی اگه اعلانات تلگراممون خاموش باشه نوتیف واسه اون فرد نمیره که پیام دادی پاک کردی؟یا کلا اعلانات تلگرام ما ربطی به گوشی اون فرد نداره؟

میشه همه جواب بدید لطفا؟

اینا آدم بشو نیستن عزیز دلم نمونه اش همین شوهر خودم💔😔عمه اش تو هیات منو گرفت کتک زد😑 شوهرم عین خیالش نبودفقط میگفت بیا بریم خونه  منم زنگ زدم ۱۱۰ اومد صورت جلسه کردم الانم اومدم خونه بابام😭

شوهرم حتی ازم خبرهم نگرفت که کجام 

واقعا حالم بده

دوست دارم زنگ بزنم به شوهرم هرچی تو دِلَمه بارش کنم🥺 

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺