الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم ناراحت نباش این روزا هم میگذرهمن سزارین شدم فکر کن با زخم و کلی درد بچم ان آی سیو بستری شد و ه ...
واقعا خدا یه شما مادرایی که بعد به دنیا اومدن بچه با اون وضع درگیر بیمارستان بودید اجر زیادی میده من از نزدیک یکی از نزدیکانمونو دیدم واقعا خیلی شرایط بدیه چه خوب که گذشته
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
کمک بکنه میتونه درد وعذابی که یه مادر میکشه رو حتی یک درصد درک کنه
نه درد زایمان و بارداری نه. اما میتونه بچه عوض کنه. شیرشو آماده کنه. لباسشو عوض کنه. وقتی گریه میکنه راه ببره باهاش بازی کنه. کمک حال خانوم تو خونه باشه. خب در عوض اونم کارایی میکنه که من نمیکنم. مثلا هر روز ساعت پنج پا میشه میره سرکار ولی ما تا ۹ خوابیم
در همه دوران سخته اگه برگردم عقب هیچوقت اشتباه نمیکردم بچه نمیاوردم مثل شوهرم راحت بی دغدغه زندگیمو ...
من با تمام سختی هاش
بازم حاضر میشدم بچه بیارم
الانم دوباره باردارم
وقتی پسرم خونه نیست انکار دنیا برام تموم شده
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘