2777
2789
عنوان

الان که دارم اینو می‌نویسم رو به مرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی منم مثل شما بودم 

شبا گریه میکردم  

قشنگ حالتو میفهمم 

من با سرنگ نوک سینمو حالت میدادم  تا پسرم بتونه مک بزنه 

آخه اولاش سینه کلا ورمه 

سر سرنگ اون قسمت قیف مانند رو با چاقو ببر بعد  

با سرنگ نوک سینه رو بکش انگار که داری سرنگ رو پر میکنی 

من با این روش  آغوز رو بهش میدادم نمیزاشتم یک ذره  هدر بره😂

پسر منم شکمو 

خدارو شکر هرچه می گذشت قدرت مکش زیاد میشد

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

سلام توشگفتی خدایی تو مادری صبر کن عزیز دلم منم این روزارو برای دخترم کشیدم 

سر سینه ام ورم داشت درست وکامل توی دهنش نمیرفت اونم زیاد تلاش نمیکرد بچه برادر شوهرم ۶ ماهش بود یک بار شیرش دادم خورد نوکش تیز شد خودمم با آب گرم ماساژ دادم وبعد با صبر و حوصله کم کم گرفت و دیگه ول کن نبود

مواظب قندش باش   

اسی منم مثل شما بودم شبا گریه میکردم قشنگ حالتو میفهمم من با سرنگ نوک سینمو حالت میدادم تا پسرم بت ...

بخدا یک دردی می کشیدم 

شینم شقاق داشت

سزارینی هم بودم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
انقدام راحت نیست عزیزم، چون شیر خشک جای شیر مادر رو نمیگیره ، ولی گاهی لازمه

میگیره ول کن تو رو خدا یه مادرو اینجوری اسیر نکنید با این حرفا این همه آدم شیر خشک خوردن هیچیشونم نشد 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اشتباه نمیکنی؟ گمونم بالای دو سال هم میدناشیر گاو و بز نمیخوره؟

نه نمیدن میگن سهمیش تموم شده آزادم میخوام نیست حاضرم آزاد بگیرم ولی سوپرامیل ۳نیست که نیست نمیخوره شیر گاو هر کاریش میکنم

زن بودن یعنی بدبختی بچه به دنیا بیار بچه بزرگ کن درد بکش عذاب بکشم اونوقت مرد هیچی بیخیال راحت زندگی ...

مخصوصا دوران بارداری 

خیلی سخته 

میگیره ول کن تو رو خدا یه مادرو اینجوری اسیر نکنید با این حرفا این همه آدم شیر خشک خوردن هیچیشونم نش ...

این حرفا فقط به مادر عذاب وجدان میده. تا روزها همش گریه میکردم فکر میکردم که مادر بدی هستم. ولی الان میفهمم کار درستو کردم . به بچه گشنگی بدی خوبه؟