2777
2789

دوستان برای همدیگر دعا کنیم امشب آقام عباس ضامن حوائجمون بشه انشاالله 

لطفا برای سلامتی همسرم آقا مهدی دعا کنید 

لطفا برای سلامتی کامل همسرم یک حمد بخونید التماس دعا

سلامت باشه همسرت

تو رو خدا دعا کنید شوهر خواهرم بداخلاق و فاسد و خیانتکار و دست به زن داره و بددله و خسیسه و حیله و طماع و بی مسئولیته و دل به کار نمیده تو رو خدا دعا کنید خواهرم راحت بتونه طلاق بگیره از شوهرش و کسی مانع طلاقش نشه انشالله جون عزیزتون براش دعا کنید حتما😭🤲

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله 

تایپک آخرم هم ممنون میشم ببینید :))))))

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 
سلامت باشه همسرتتو رو خدا دعا کنید شوهر خواهرم بداخلاق و فاسد و خیانتکار و دست به زن داره و بددله و ...

انشالله هرچی خیر و خوشی خدا جلوی پای خواهرت بزاره و خودش کمکش کنه انشاالله 

چششششم قربونت برم ان شالله حاجت روا شی و شفای همسرت و از دست آقا ابوالفضل بگیری

لطفا برا اینا دعا کنین:

زینب ، فاطمه ، دریا ، مهین ، الهه ، بیتا ، لیلا ، منیر ، سوگند ، سمیه 

التماس دعای ظهور

التماس دعای شهادت

برا سلامتی پدر منم دعا کنین لطفا

قربون اسمت بشم یا قمر بنی هاشم🥺❤️

خیلی دوست دارم آقا جانم💚

الهی که امام حسین (ع)  و حضرت عباس (ع) آمین گوی دعاهامون باشن🤲🏻🙏🏻😭

ان شاءالله به زودی زود حاجت روا شیم همگی.

یا باب الحوائج کمکم کن😭

حسین آرام‌ جانم💚

قربون اسمت بشم یا قمر بنی هاشم🥺❤️خیلی دوست دارم آقا جانم💚الهی که امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) آم ...

انشاالله حاجت دلت را بده مهربون