2777
2789

بنویس ممنون همچنین😂🤣

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو واااو تحت تاثیر قرار گرفتم

😂جدی چی بگم یچیز قشنگ.. چون استوریم درمورد این بود ک مردم باعت ناراحتی میشه و اینا

دوست دارم خود قبلم باشم                                          شما چطور؟؟ 
چه فایده وقتی نمیدونم چی جواب بدم هم خوب باشه هم بحثمون ادامه دار باشه

شعر و بفرست ببینم چی بوده استوریت در مورد چی بود؟ ی توضیح کلی بده با هم فکر کنیم ببینیم چی باید بگی

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

وای مسخره نکن یچی بگین که ادامه دار بشه صحبتمون

بنویس چه شعر قشنگی کی سروده؟

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

ببین فقط نگی ممنون خالی هاااا یه لایک میزنه جواب نمیده دیگه ی چیز سوالی جوابشو بده که ادامه بده

شعر و بفرست ببینم چی بوده استوریت در مورد چی بود؟ ی توضیح کلی بده با هم فکر کنیم ببینیم چی باید بگی

در مورد اینکه حرف مردم جلو ادم رو میگیره و اینا... ی شعر درمورد این بود ک حرف و غم ناراحتی برای چند لحظه هست و ازبین میره و اینا

دوست دارم خود قبلم باشم                                          شما چطور؟؟