2777
2789
چه شعر به جاییبه نظرم باید بگی ممنونم زیبا بود

نه فقط این نمیخوام میخوام یچی بگم ک ادامه دار بشه بحث 

دوست دارم خود قبلم باشم                                          شما چطور؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتماً پسندیده که فرستاده😄😄😄

😂😂😂میگم که تو این موقعیت نبودم...من خودم باشم در جوابش میگم گمشو بلاک میکنم 😂

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

پس همین بگو،من به شخصه فقط شعرهای خاص دوس دارم وتو ذهنم میمونه ولی انگار شما به شعر علاقمند هستید

بگم اینم ب ذهنم سپردم.. دوست دارم بگم شعرت دقیقا حال امشب منو توصیف میکنه 

😂😂😂میگم که تو این موقعیت نبودم...من خودم باشم در جوابش میگم گمشو بلاک میکنم 😂

چقد شبیه دوستمی چون اونم الان همینو گفت من خودمم اولین بار رو یکی کراش می نم تو این 21 سال

چقد شبیه دوستمی چون اونم الان همینو گفت من خودمم اولین بار رو یکی کراش می نم تو این 21 سال

😂🥲خدارو چه دیدی میبینی فردا روزی با همین کراش تاپیک ازدواج زدی😂😂دنیا خیلی غیر منتظره س

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

😂🥲خدارو چه دیدی میبینی فردا روزی با همین کراش تاپیک ازدواج زدی😂😂دنیا خیلی غیر منتظره س

وای چی بگم واقعاتقدیر منتظر باش تورو یادم میمونه

ببین میتونی بنویسی چه شعرپر معنایی چقدر خوبه که اشعار رو بلدین  و حفظ میکنید من فقط بعضی شعرای خاص تو خاطرم میمونه😅

بگو شعری که فرستادی واقعاً حرف دلمِواقعاً به جا بودممنونم از حسن نظرتون، بسیار زیباس

اینم خوبه