2777
2789

بچه ها بیاین غیبت زن داداشارو بکنیم کسیم که نمیشناسه دلمون خنک بشه 

چه کارایی میکنن که رو مخه و به نظرتون غلط 

زندگی زن داداش هام واقعا به من ربطی نداره با هرکسی خوش هست بره بیاد عاقبتش بخیر همین که با داداشم خوشبخت باشه کافیه برام بود و نبود من مهم نیست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم هفته‌ای یکبار با خانواده منه در صورتی که سمت اونا دوماهه نرفتیم 

امروز به مامانش گفتم این چند وقته مشغول بودیم نشد بهتون سر بزنیم 

گفت همین که ازتون خبر دارم می‌دونم خوشحالید برام کافیه مامان جان

از چشم عروس نبینیم همه چیزو شاید داداشت هم مشغوله

شما نیمدونین حقیقت چیه خانواده من برا عاشوراتاسوعا رفتن روستای پدریشون که روستای پدرشوهرمادرشوهرمم هست چون فامیلیم بعدشوهرم امروز گیر دادبیاماهم بریم من اصلا راضی نبودم ولی مادرشوهرم دقیقا مثل فکر شما برگشت گفت معلوم نی به هوای کی میری وکی مجبورت کرده وگرنه توالان اونجا کسیو نداری واقعا ناراحتم کرد ونرفتیم 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

این ک خوبه باید خوشحال باشید ک همش با خانواده زنشه این یعنی دوسش دارن بهش احترام میزارن پشتشن 

پس دوس داشتین خانواده زنش ب حساب نیارنش و بهش بی احترامی کنن ک ببره بیاد پیش شما !!!

من خودم هم عروسم هم زن داداش دارم احتمالا شما کاری کردید  یا محبت کافی نداشتین ک جذب خانواده زنشه

فتنه تر و بی ذااااات تر از عن دا اش من نیس .... ینی اگه چند وقت یبار فتنه نکنه انگار روزش شب نمیشه ‌‌‌... داداشمم کاملا مطیعش انقد حقه بازهههه جلو داداشم خودشو خوب جلوه داده و هر غلطییییی ک بخواد نیکن