2777
2789
عنوان

خدایا چرا من کم شانسم

307 بازدید | 34 پست

چرا همه ی درها به رویم بسته است چرا میرم سرکار دوروز سرکار هستم صاحب کار جوابم میکنه چرا ازدواج نمیکنم چرا خاستگاریا ندارم یا اگه یکی میاد پشیمون میشه چرا همش استرس دارم بابا منم آدمم بخدا دارم دق میکنم خدایا خستم به همین شبهای عزیز خسته خدایا تموم دوستام ازدواج کردند من ۳۴ سالمه تنهام نه ازدواج کردم نه کاری دارم نه چیزی چرا یکی نیست به من بگه دردت چیه چرا هیچکی منو نمی‌فهمه چرا خدایا درک نمیکنی که من عاشق اینم مادربشم چرا همه حاجات منو میخای زیر خاک ببری .چرا چرا چرا 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 

چرا تو سن ۲۲ تا ۲۸ ازدواج نکردی؟

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاستگار نداشتم مگه به زور بود

فکر کردم جواب رد دادی..ای بابا🥲

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

ن بابا جواب رد کجا بود خاستگاراصلا نداشتم فقط ۲ نفر اومدن هردونفر خودشون پشیمون شدن

قشنگم برات صلوان میفرستم نا امید نشو با مردم بیشتر معاشرت کن ببینن و پیشنهاد بدن بهت ان شالله سال بعد این موقع سرخونه زندگی خودت باشی

سر کار میری؟ مثلا همش خونه نشین نباش کسی نمیاد دختر از ته خونه بگیره...برو جاهای عمومی بگرد هم خوش بگذره بهت هم‌ شاید خواستگار اومد

[QUOTE=346371306]قشنگم برات صلوان میفرستم نا امید نشو با مردم بیشتر معاشرت کن ببینن و پیشنهاد بدن بهت ان شالله سال بع ...[/QUOTEعزیزم ممنون ازت که صلوات برام میکشی ممنون از دعای خوبت منم دعا میکنم به حاجاتت برسی 

سر کار میری؟ مثلا همش خونه نشین نباش کسی نمیاد دختر از ته خونه بگیره...برو جاهای عمومی بگرد هم خوش ب ...

سرکار دوروز میذارنم امروز صاحب کارم جوابم کرد بخدا بخاطر همین دلم گرفت