2777
2789
وتم خفتیده 😁خوبی چخبرکلا ایمه منو باوگم وله خویشک گوراگما وله کورگه گیانمان ها قه گوشتو😂فره خویمن ...

نه کرع

تازه اول شاوه، ایی ساعاته ساعت ارامشی منه خاو چه

ایمیش گوشت فره استفاده کیمن،وقولی خود گیانمان ها قی گوشتاو، ولی شویگم زیاد دوس نیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه کرعتازه اول شاوه، ایی ساعاته ساعت ارامشی منه خاو چهایمیش گوشت فره استفاده کیمن،وقولی خود گیانمان ...

اها پس روزانه خفی عوسه دی خوت نکی🤨

مگر چ دیره عه ساعتیله ک ایمه خور نیریمن🤷‍♂️

ولا مه هرروز گوشت بخوم شکت نوم

گوشت و شیوگت نیه هه چاق بوووو

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....

[QUOTE=346838329]اها پس روزانه خفی عوسه دی خوت نکی🤨 مگر چ دیره عه ساعتیله ک ایمه خور نیریمن🤷‍♂️ ولا مه هرروز گوشت ...[/QUOTEبعد ظهر خفیمن، شاوان تا یکو نیم هامه خوررر، آخه الان منالان خفن سکوته فقط برقگان خاموش دی وغال وقویی منالان خوری نیه، در طول روز هی یسره هانه قژ یک هی باید جدایان بکید، بویشی ایی کاره بکه عاو کاره بکه 

خلاصه در طول روز خستت کن

ولی الان هانه خاو دی راحتی ارای خود، همزمان گرد تناو قصیه کم گرد دوسیلمیش چت کم، سرم شلوغه😁😂

[QUOTE=346838329]اها پس روزانه خفی عوسه دی خوت نکی🤨 مگر چ دیره عه ساعتیله ک ایمه خور نیریمن🤷‍♂️ ول ...

ولا راس ایوشی حق دمه پید خسته کنندس باز خاسع زیو خفن

پسر عمم ی کوره دیره وت تا ساعت۱شو ها پای تلویزیونگه وت پمگ نمه گوش وقته خفم😂

ولا راس ایوشی حق دمه پید خسته کنندس باز خاسع زیو خفنپسر عمم ی کوره دیره وت تا ساعت۱شو ها پای تلویزیو ...

عاراس اویشه پسر عمت، یه سری منالیل عادتیان خراو شاوانه دیر خفن

همینه که میگم شبا آرامش دارم دیگه

ارا ناید چه بویع😂ن بابا من حوصله ندارم تو این گرما و شلوغی همچین جاهایی برم

چشته نیوه وله خو ریم نکفه دی ورو عو منطقه

ولا وتم امسال بچم حوصله ویزا گرتن نیرم 

کوره بره له مردم چن ارای مسخره بازی و علی

چشته نیوه وله خو ریم نکفه دی ورو عو منطقهولا وتم امسال بچم حوصله ویزا گرتن نیرم کوره بره له مردم چن ...

کرع حوصله درید ناوی ایی گرما و شلوغی، حالا اگه دوس دیری تونیید وقتی ار بچید، الان اصن نیصرفه