2777
2789
عنوان

دعوا با خواهرشوهر

337 بازدید | 27 پست

دوستم خیلی ناراحته الان پیام داده باهام درددل کنه میگه امروز نذری میدادن بعدش دوستم به مادرش و خواهرش گفته بیان غذا ببرن خونه ی پدرشوهرش غذا میدن البته خرج غذا را همسر دوستم خودش میده بعد از اینکه غذا تموم شده خرجشونو دادن یکدفعه خواه شوهر دوستم برگشته گفته فامیلای تو خیلی غذا بردن دوستمم گفته فامیلای من بجز مادرم و خواهرم کسی نیومدن اونا هم اندازه ی خودشون بردن ن زیاد دوستم خیلی ناراحت بود فک کنید خواهرشوهرش ده سال ازش کوچیکتره بعد تو جمع این حرفو زده.دوستمم اومده خونش به شوهرش گفته من آنقدر غذا برداشتم دادم به مادرم اینا دارم اینا را بهت میگم که بعدا اگه بهت گفتن بدونی که من زیاد واسه خانوادم غذا برداشتم بعد شوهرش خودش گفته فلانی بهت این حرفو زده دوستمم اولش نگفته ولی بعدش گفته آرهوبه نظرتون کار اشتباهی کرده به شوهرش گفته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقاً خوب کاری کرده،وگرنه اون خواهرشوهر دروغگوش،شیش تا دروغ دیگه سر هم میکرد،به برادرش میگفت،برادر ...

دقیقا بخاطر همین گفته آخه دوستم قسم میخوره میگه من اصلا خانوادم غذا زیاد نبردن میگه هزارتا غریبه اومدن از فک و فامیلای خودشون فقط غذا برداشتن من به چشمش اومد

اسمش نذری یه کف دست شریک در غذای امام حسینچون شوهرت خرج داده همشو که نباید ببری هردو مقصرید

شوهر من که نبوده واسه دوستم این اتفاق افتاده.عزیزم اصلا خانوادش به اندازه ی خودشون بردن ولی خواهرشوهرش از الکی تهمت زده

دقیقا بخاطر همین گفته آخه دوستم قسم میخوره میگه من اصلا خانوادم غذا زیاد نبردن میگه هزارتا غریبه اوم ...

چه عفریته هایی پیدا میشن،باید به خواهرشوهرش میگفت"خدا نیاره روزی رو که تو بخوای نون کسیو بدی"

چه عفریته هایی پیدا میشن،باید به خواهرشوهرش میگفت"خدا نیاره روزی رو که تو بخوای نون کسیو بدی"

دقیقا آدم عقده ای حالا خوبه شوهر خودش این همه زحمت کشیده اونوقت اونا طلبکار شدن.

شوهر من که نبوده واسه دوستم این اتفاق افتاده.عزیزم اصلا خانوادش به اندازه ی خودشون بردن ولی خواهرشوه ...

ببخشید اشتباه تایپی داشتم به شوهرش گفته به خانوادم زیاد غذا ندادم