2777
2789

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم

میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موضوعی هست که ناراحتتون کرده و شبا بهش فکر می کنی؟

منم از وقتی مریضی پدرم رو فهمیدم بخصوص شبها خیلی ناراحتیم بیشتر میشه یه موقع تا نزدیکای صبح بیقرارم ،نمیتونم بخوابم 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

موضوعی هست که ناراحتتون کرده و شبا بهش فکر می کنی؟منم از وقتی مریضی پدرم رو فهمیدم بخصوص شبها خیلی ن ...

سعی میکنم شبا فکرم سمت مشکلات نره

بازم ناخوداگاه میرم تو فکر و ساعتها باید بیدار باشم

سعی میکنم شبا فکرم سمت مشکلات نرهبازم ناخوداگاه میرم تو فکر و ساعتها باید بیدار باشم

اگر فکرت بخاطر حرف ها وکارهای بقیه هست که فلانی چرا این حرف رو زد یا این کار رو کرد ،بی خیالش بشو ،منو این حرف ها مریض کرد 

الان  هم که مریضی پدرم رو فهمیدم تازه می فهمم ناراحتی و غصه چیه ،نمی گم اون حرف ها و رفتارا ناراحتی نداره  ها ،می گم ارزش ندارن که فکرتو بخاطرشون خسته کنی 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

زودی خوابت میبره؟شوهرمم تا سرشو بزاره رو بالشت زودی میخوابه🥺

منم اینجوریم زود خوابم می‌بره ولی یه مدتها احساس پوچی و بی انگیزه بودن بهم دست میده اینجوری میشم 

راستی داروی چیزی مصرف نمیکنی؟ اونروزم یکی بود می‌گفت از عوارض دارویی که برا پا دردم دادن خوابم نمیبره