2777
2789
عنوان

همسر مذ هبی یا غیر مذ هبی

109 بازدید | 5 پست

سلام دوستان عزیز

من ۲۲ سالمه تو این مدت اکثر خواستگارام به این شکل بودن که خود اقا اومده جلو که یه مدت با هم آشنا بشیم و بعدش اگر اوکی بودیم ازدواج کنیم

بعضیاشون که از همون اول درخواست یه سری روابط رو داشتن( رابطه جنسی کامل نه ولی انتظار داشتن یک سری معاشقه ها باشه) که خب من اوکی نیستم با این شرایط و کلا همون اول کنسل میشدن برام

اما مواردی بودن که در گذشته رابطه داشتن بعضیا کامل بعضیا در حد معاشقه و محدود و به هر حال الان گفتن از من این درخواستو ندارن تا بعد ازدواج ولی من حتی با اینم اوکی نیستم که قبل من رابطه داشتن

من خودم اصلاااا مذهبی نیستم ولی تا حالا یه دونه دوست پسر هم نداشتم.. خیلی اجتماعیم و رابطم با ادما خوبه ولی همیشه برای خودم خط قرمزای سفت و سخت داشتم با اینکه نه به حجاب اعتقاد دارم نه ادم دین داریم به اون شکل 

ادامشو تو پست بعد مینویسم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی خواستگاری هم داشتم که مذهبی بوده و با خانواده همون اول اومده جلو ولی از همون جلسه اول یهو بحثو کشوند به رابطه جنسی(البته اون بعد ازدواجو میگفت چلی چه معنی داره یه دخترو دفعه اول می‌بینی اونم به اسم خواستگار مذهبی سنتی روز اول از اهمیت رابطه جنسی تو زندگی بگی)

بعد حالا مامانم گیر داده که تو مذهبیا ادمی که گذشته بدی پاشته باشه یا قبلا با دختری بوده باشه کمتره(با اینکه من تو اونا هم کم ندیدم) و اصرار داره که خودتو درست کن...حجابتو درست کن که خواستگار سالم بیاد سمتت 😐

خب من نمیتونم با یه ادم مذهبی زندگی کنم

من یه عمر عقاید خانواده نیمه مذهبی خودمو تحمل کردم که حداقل بعدا وقتی مستقل شدم یه نفر دیگه نیاد برام امر و نهی کنه و بتونم جوری که می‌خوام زندگی کنم

بعد چون کلا مدلم یکم خاصه هر کسی مورد پسندم نیست

چون من مذهبی نیستم که مذهبیا خوششون بیاد

از طرفی اصلا بی قید و بند و باز نیستم که اونایی که خیلی بازن ازم خوششون بیاد یا من ازشون خوشم بیاد

کلا یه فازیه که خودم دارم فقط فکر کنم😂

مامانمم همش جوری بهم میگه که تا وقتی خودتو درست نکنی وضعیت همینه

اگرم خواستگار و همسر سالم میخوای باید محجبه و مذهبی بشی 

به خدا می‌خوام گریه کنم

یعنی یه ادم متعادل که نه اونوری باشه نه اینوری ولی گذشته و اینده و حال سالمی داشته باشه پیدا نمیشه ؟

اینم بگم که من نمیخوام حتما الان ازدواج کنم و هدفم از زندگی فقط ازدواج نیست..کلا رفته تو مخم..حتی اگه بخوام ۵ سال دیگه هم ازدواج کنم بازم همین اش و همین کاسه هست

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

ی مثَلی هست ک میگن هر باغچه ای رو بیل بزنی بالاخره ی کرم توش پیدا میشه نمیگم گذشته آدما مهم نیست ولی حساسیت زیادی هم نداشته باش ک فقط ب خاطر این مورد کیس های خوبتو رد کنی یا مجبور شی ب خواستگار مذهبی جواب مثبت بدی و بعدش محدود شی بنظرم اگه کسی ۷۰ درصد مطابق میلت بود برید مشاوره و بیشتر راجبش فکر کن 

امیدوارم با فرد ایده آلت خوشبخت بشی 💗🥰🤲

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨