2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داداشم باخانومش ب مشکل خوردن هنوز خانمش درخواست مهریه نداده ماشینش رو تعویض پلاک ب اسم شوهر من زد ...

باید ماشین رو مالکیتش رو واگذار کنه به شخص دیگه و الا اگر اون مال از طرف دادگاه نصادره بشه توقیف میشه برای پرداخت مهریه خانومشون

بفرمایید

همسر من نزدیک ده پونزده روزه گذاشته رفته دعوامون شد..بیمارستان کار میکنه دیگه خونه نمیاد ..امروز گفت دادخواست طلاق دادم سوم مرداد ساعت ده بیا دادگاه جلسه..من سامانه ثنا دارم اما هیچ پیامی برام نیومده ..بهش کفتم بیام کدوم شعبه چیزی نگفت گفت دادگاه...گفتم برگه ایی پیامکی که به تو اطلاع دادن بفرست نفرستاد..بعد گفتم مهریه میخام..گفت خب چهارشنبه نیا دیگه کنسله چون توافقی نیست برم دادخواست بدم پرونده بیفته اجرای احکام...حالا میخام ببینم ایشون واقعا دادخواست دادن وانقدر زود برامون جلسه رسیدگی گذاشتن؟واصلا برای من احضاریه نفرستادن...یا الکی میگه که مثلا من بترسم...

باید ماشین رو مالکیتش رو واگذار کنه به شخص دیگه و الا اگر اون مال از طرف دادگاه نصادره بشه توقیف میش ...

خب میگم دیگه شنبه تعویض پلاک کرد به اسم شوهرمن دیگه به اسم داداشم نیس ولی بعضیا میگن میتونه ثابت کنه صوری بوده اره؟

من داداشم باخانومش ب مشکل خوردن هنوز خانمش درخواست مهریه نداده ماشینش رو تعویض پلاک ب اسم شوهر من زد ...

سند به نام همسر شما خورده مالکیت با همسرتونه و اثبات فرار از مهریه سخته.         قیمت ماشین تقریبا چنده

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
سند به نام همسر شما خورده مالکیت با همسرتونه و اثبات فرار از مهریه سخته. قیمت ماشین تقریبا چ ...

حدود ششصد میلیون. ما ی دوستی داریم گفت ی قرارداد صلح یا قولنامه براتون مینویسم برای شش ماه پیش باشه ک نگن صوری بوده ولی بعضیا میگن همونم میتونه درخواست کارشناسی خط یده اره؟

همسر من نزدیک ده پونزده روزه گذاشته رفته دعوامون شد..بیمارستان کار میکنه دیگه خونه نمیاد ..امروز گفت ...

به احتمال زیاد الکیه چون دادگاه به این زودی یه جانبه بدون حضور زن دادخواست طلاق صادر نمیکنه ضمنا دعاوی مربوط به مهریه از جانب خانوم باید اقامه شه تعیین دادگاه مرجع با خانومه و اقا صلاحیت تعیین دادگاه نداره همینجور تعیین شبه با حکم قاضیه دادسراست نه طرفین(زن و شوهر)