2777
2789
عنوان

اونایی که سنتی عقد کردن بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 57 پست

ممن هنوز عقد نکردم ولی در شرفشم از قبلم عاشق هم بودیم و شناخت کامل ولی حالا ه داره جدی میشه پراسترس و پشیمونی شدم😂

فکر کنم طبیعیه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی آشنا معرفیمون کرد

اوایل خوب بود وارد زندگی ک شدیم دیدم نه اصلا چیزی ک فکر میکردم نیست امروز خیلی تو مسجد به حال دلم گریه کردم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

من سنتی ازدواج کردم ولی اولین باری ک با شوهرم همدیگرو جایی دیدیم عاشق هم شدیم ، اصلا دوست نشدیم باهم اولین باری ک دید چند روز بعدش اومد خواستگاری ، من و اون همدیگرو ندیده بودیم ولی خانواده هامون با هم اشنا بود و خودشم با بابام خیلی صمیمی بود ، پشیمون نشدم هیچوقت چون بابام خیلی تاییدش کرد و بابامم ادمی نیست ک سطحی نگر باشه ، خودش ادم خبره ای هست و با یه نگاه تشخیص میده طرف با خودش چند چنده ،دیگه شوهرمو ک خیلی سال میشناخت به حرفش اطمینان داشتم و خداروشکر خیلی بهتر از جیزیه حتی ک فکرشو میکردم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
خداروشکران شا الله خوشخت باشین کنارهم

فدات توام ذهنتو با این فکر ها پر نکن اگر مردت ادم خوبیه بهت محبت میکنه و دوست داره بدون درست انتخاب کردی همه ی عیب و ایرادی دارن هیشکی صد نیست 

واسه من به اجبار پدرم بودهیجان داشتم سر مسائل خرید این چیزااما اون موقع بچه بودم الان که بزرگتر شدم ...

من تو مسائل خرید کلی خورد تو ذوقم  تو خانواده ما موقع عقد میرن واسه دختر کلییی لباس و لوازم ارایش میخرن من دیدم خبری نیست چیزی هم نگفتم انگشتر نشونمم خیلی زشت بود ولی همونموقع هم در حدی شوهرمو دوست داشتم که بخاطرش به اینا اهمیت ندم.. یعنی تحملش برام راحت بود کنارش، گذاشتم به حساب بلد نبودنشون

تازه زیرلفظی هم ندادن بهم   

ممن هنوز عقد نکردم ولی در شرفشم از قبلم عاشق هم بودیم و شناخت کامل ولی حالا ه داره جدی میشه پراسترس ...

قدر جایگاهی که توشی رو بدون من آرزوممم بود عاشق شوهرم میشدم و اونم عاشق من بعد میومد خاستگاری اما من اصلا اهل عاشقی و اینا نبودم فقط به پسری که میومد خاستگاری فکر میکردم  که اینم اومد خاستگاری  

من تو مسائل خرید کلی خورد تو ذوقم تو خانواده ما موقع عقد میرن واسه دختر کلییی لباس و لوازم ارایش می ...

من هشت سال پیش عقد کردم به اون موقع به نسبت دخترای فامیل خیلی خرید زیادی کردم چون اجباری بود ازدواجم گفتم پس خووب خرج کنم ارایشگاه گرون لباس گرون همه چی زیاد برداشتم

الانم زندگیم خوبه خداروشکر ولی کاش خانوادم اجبارم نمیکردن و با عشق ازدواج میکردم

بابا منم که با دوس پسرم که عاشقش بودم ازدواج کردم تو محضر حالم بد بود😂😂

یه چیز طبیعیه استرس عقد 

به دلایل مختلف تو همه آدما هست

البته عنوان زدی فقط ازدواج سنتیا بیان،ولی خواستم بهت بگم که زیادی جدی نگیر این چیزا رو

به هرحال شروع یه مرحله جدید زندگیه دیگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨