2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

28 بازدید | 3 پست

سلام باالف حرف میزدم قبلا بایکی بعد  (ب)پسری بود ت  اینستام رفتم درمورد کات کردنمون با الف رو بهش گفتم رفت تحقیق کرد دید الف  بهم دروغ گفته دنیایی بعد من با الفه کات کردم .حالا گذشت متوجه شدم این ب یکی از فامیلای دورمون هست که کمکم کرده حالا داشتیم ۱ ماه بود حرف میزدیم حس کردم وابستش میشم بعد از اینورم ازمون دارم بهش گفتم دگ زیاد حرف نزنیم با ب .بعد ی بحثایی پیش اومددیروز گفتم من الکی هیجوقت نمیام وقتمو برای کسی هدر بدم که بگیر نیست اونم گف من بگیر نیستم .منم بهش گفتم تو مگه باهام حرف زدی ک اینحوری میگی من الان به فکر ازدواج نیستم درس دارم تو تا اعتراف نکنی ک من نمیام سمتت دیوونم مگه یکی ک منو دوس نداشته باشه دوسش داشته باشم؟ حتی چن تا خواستگار داشتم این دید بهش گفتن .ولی دیشب اونطوری گف گف من بگیر نیستم من تیپم اینطوریه یبارم طلاق گرفته ،خیانت زنش رو گرفته و گفت شلوغ شدم من از اون موقع.بعد ۳شب پیش بهم گف اگه شلوغی نکنم ۳ماه دیگه میتونم دلتو بدست بیارم؟! به نظرتون این آدم میتونه درست بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی متوجه نشدم

ب دوس دخترم دروغگو از اب دراومد به واسطه ی شخص الف که تحقیق کرد و کمکم کرد .حالا با ب حزف میزنم اومده این حرفارو گفته ک من تیپم اونطوریه ازدواجی نیستم از اول بخون