2777
2789
عنوان

دعا برای شما❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش حالم خوب نیست و هفته آینده قراره کلیه‌هامو عمل کنم 🙏 فقط دعا کنید حالم خوب شه 🙏 😔

خیلی دعات میکنم و به یادت هستم هم امشب و هم فردا شب.فقط ازت میخوام خودت هم به خدا بسپاری خواسته ات و سلامتیت رو و دیگه نگران هیچی نباشی قشنگم.راز اجابت دعا همینه. خواسته ات رو به خدا بگی باور داشته باشی که برآورده میشه و نگرانش نباشی.❤️ بعد عمل حتما برام پیام بذار و از حال خوبت بهم بگو حتما ❤️❤️❤️❤️

ازته دلت دعا کن امسال دیگه حتما به هم برسیم در شرایط خوب و خوشبخت شم کنارشاسمم زهرا 🙏� ...

عزیزدلم حتما دعا میکنم برات ❤️ و از خدا میخوام سال دیگه این موقع کنار کسی که دوسش داری باشی ❤️❤️🥰🥰خسته هم نباش امیییییدوار باش به آینده. 

🥲 امشب دعام کردی فرداهم دعام کن لطفا شاید دعات درحقم گرفت💐🙏🏻

بهت قول میدم که به یادت هستم هم امشب هم فردا شب.❤️❤️فقط ازت میخوام خودت هم که دعا میکنی و خواسته ات رو به خدا میگی باور داشته باشی که برآورده میشه و نگرانش دیگه نباشی و تو ذهنت رها کنی .این راز اجابت دعاست❤️❤️

خیلی دعات میکنم و به یادت هستم هم امشب و هم فردا شب.فقط ازت میخوام خودت هم به خدا بسپاری خواسته ات و ...

من یه پسرم اما به همین شب و به جان مادرم اینقدر حرفات انسانی و قشنگه که بغض گلومو گرفت 🥺. اگه حرفای انسانی شما رو یه جور دیگه برداشت کنم ، من دیگه انسان نیستم ، بیمارم ! 

شما خیلی لطف کردی ، خیلی انسانی 🙏 ممنونم ازت. حرفات یه انرژی خاصی به من داد ، دلم گرفته ، بازم ممنون 🙏

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

من یه پسرم اما به همین شب و به جان مادرم اینقدر حرفات انسانی و قشنگه که بغض گلومو گرفت 🥺. اگه حرفای ...

فرقی نداره دختر باشی یا پسر .هممون انسانیم. خوشحالم که حالت بهتر شد . مطمئن باش بهترینا برات رقم میخوره. منتظر خبر سلامتیت در هفته آتی هستیم.

فرقی نداره دختر باشی یا پسر .هممون انسانیم. خوشحالم که حالت بهتر شد . مطمئن باش بهترینا برات رقم میخ ...

خیلی انسانی خیلیا 🙏🌹 حداقل دلم خوشه که یه دوست خوب دارم ، خدا خیرت بده 🙏

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

عزیزم الهی حاجت رواباشید منم دعات میکنم اگه میشه برای من هم دعا کن صاحب خونه بشیم آن شالله خونه بخریم اسمم نرگس برای ازدواج خوب وموفق زهرا هم دعا کن برای خیرو برکت رزق وروزی داود هم دعا کن 

عزیزید❤️❤️❤️

اکثر خانومای این سایت خانومای خوب و محترمی هستن ، اما بهترین و فهمیده‌ترین و انسان‌ترین خانومی که تو این سایت دیدم شمایی.

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🌹 ☺️ 🙏