2777
2789

ارث پدریم تقسیم کردیم سهم منو دادن و خونه رو ورداشتن من تنها زندگی می کنم خونه م نزدیک ایناس هردفعه می بینم اونجا هستن دلم پر میکشه ولی قطع رابطه هستیم ایکاش خونه رو ب غریبه میفروختن یا کلن خراب میشد فرومیریخت راحت میشدم . . خودمم خونه م گذاشتم برای فروش که ازین محل دور شم نبینم 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

دلیل این حس نفرت و خودخواهی چیه عزیزم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا همین بوده و هست عزیزم

بهتره شما هم به اون خونه هم وابستگی نداشته باشی چون بعد اونا هم سهم دیگران میشه

یادمه یکی از نزدیکانم میگفت بعد فوت پدرم زن برادرم سر ارث و میراث روزگار همه رو سیاه کرد حتی یخچال برد و گذاشت چند روز اب گرم از شیر بخوره مادرم ، چند روز !!

ولی بعدش که همه چی اونی شد که میخواست ی شبه سکته کرد جوونی فوت شد و همه اینا برای زن بعدی شد!

اشغاا نیست وه. هر کی سهم خودشو برداشته، سهم شما رو دادن. الآن تو ارث مربوط به خودشون نشستن. شما باید ...

چشمم مونده هنور

دلیل این حس نفرت و خودخواهی چیه عزیزم

دقیقا دلم میخواد یه زلزله بیاد خونه با خاک یکسان بشه هم اونا راحت شن هم من

به برادرت زنگ بزنکدورت رو بذارین کناربه خدا دنیا خیلی کوتاهه

آبروی منو بردن 

رفتن محل کاره خاستگارم گفتن خاهر ما خرابه باهاش ازدواج نکن

دقیقا دلم میخواد یه زلزله بیاد خونه با خاک یکسان بشه هم اونا راحت شن هم من

مگه حقت رو خوردند؟چرا نفرین میکنی عزیزم،نه دانگ نفرین سهم خودت میشه،چرا باهاشون قطع رابطه کردی؟چند سالتونه 

ولی خوب به نظرم اگه خودشون خونه داشتند شما رو آواره نمی‌کردند و بعد ازدواج شما ارث رو تقسیم میکردند

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸