2777
2789
عنوان

کسایی که دوس دارن مادر شن بیان…

69 بازدید | 5 پست

پارسال همین موقعا برای دوستم دعا کرده تا صاحب فرزند بشه الان چندروزیه بچش دنیا اومده امشبم به دلم افتاد  براتون زیارت عاشورا بخورنم شاید خدا صدامو شنید، تا پنج دیقه دگ میخوام شروع کنم اسماتونو بگین نام ببرم انشالله سال دیگه این موقع بچتون رو صحیح و سلامت مشکی بپوشین ببریدش عزاداری امام حسین ..اگه دوس داشتین توی دعاهاتون با دل مهربونتون برای منم دعا کنین بچه  سالم وصالح باردار باشم خدا دامن منم سبز کنه،ممنونم

ان شاالله خاجت رواباشی عزیزم لطفا دعا کن خدابه منم یه بچه صااح و سالم بده  و خودش برام صلاح کنه 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.