یه موضوعی من امروز متوجه شدم اینه که این که میگن معلم کمه این موضوع تا سال ۱۴۰۸ مورد بحثه بعد ۱۴۰۸ دانش آموز کمه معلم زیاد به خاطر همین اقای منادی این مورد استفاده از نیروی باز نشسته رو پیشنهاد داده و بیشتر مورد نظرشونه درسته این موضوع؟؟؟
عزیزم کدوم شهری ای وای چقدر سخت بااین نمره رد شدن😑شهرما این نمره عالیه
بروجرد ۹ نفر میخواست اینجا بهترینا رقابت دارن پرورشی ه شرکت کردم کتبی ۳۰۰ شدم مصاحبه هنوزز شروع نشده کاش اینو قبول شم
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو رو خدا دعا کنید شوهر خواهرم بداخلاق و فاسد و خیانتکار و دست به زن داره و بددله و خسیسه و حیله و ط ...
هرچه خوبان همه دارن تو تنها داری
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
بومی داشتید؟شهر ما بومی نداره بخاطر همین این نمره عالیه بدون بومی من کتبیم210شدانشاالله پرورشی و قبو ...
اره بومیه
نفرات اولمون ۸۸۰ هستن دوتاشون