2777
2789
عنوان

داوطلبان آموزگاری بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 42 پست
عزیزم کدوم شهری ای وای چقدر سخت بااین نمره رد شدن😑شهرما این نمره عالیه

بروجرد ۹ نفر میخواست اینجا بهترینا رقابت دارن پرورشی ه شرکت کردم کتبی ۳۰۰ شدم مصاحبه هنوزز شروع نشده کاش اینو قبول شم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله قبولشی عزیزم توکل بخدا من705شدم ای کاش میشد اضافشو بدم ب یکی دیگ ب درد ما ک نمیخوره😂❤

من نمره قبولی اوردم ولی کد۱۹خوردم😭😭

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

بروجرد ۹ نفر میخواست اینجا بهترینا رقابت دارن پرورشی ه شرکت کردم کتبی ۳۰۰ شدم مصاحبه هنوزز شروع نشده ...

بومی داشتید؟شهر ما بومی نداره بخاطر همین این نمره عالیه بدون بومی من کتبیم210شد

انشاالله پرورشی و قبول نهایی میشی عالی هستید❤

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
تو رو خدا دعا کنید شوهر خواهرم بداخلاق و فاسد و خیانتکار و دست به زن داره و بددله و خسیسه و حیله و ط ...

هرچه خوبان همه دارن تو تنها داری  

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
بومی داشتید؟شهر ما بومی نداره بخاطر همین این نمره عالیه بدون بومی من کتبیم210شدانشاالله پرورشی و قبو ...

اره بومیه 

نفرات اولمون ۸۸۰ هستن دوتاشون

من نمره قبولی اوردم ولی کد۱۹خوردم😭😭

عزیزم یادمه شمارو نگران نباش کد19یعنی قبول،اعتراض بزن حتما

انشاالله قبولی،متاسفانه دوستمم کد خورد

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
بومی داشتید؟شهر ما بومی نداره بخاطر همین این نمره عالیه بدون بومی من کتبیم210شدانشاالله پرورشی و قبو ...

من پارسال ۲۷۰ شدم کتبی ولی دعوت نشدم کاش حالم خوب شه بخونم برای ازمون جدید فقط ۲ ماه خوندم برای قبلی

عزیزم یادمه شمارو نگران نباش کد19یعنی قبول،اعتراض بزن حتماانشاالله قبولی،متاسفانه دوستمم کد خورد

ان شاءالله😭😭

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚