یه موضوعی من امروز متوجه شدم اینه که این که میگن معلم کمه این موضوع تا سال ۱۴۰۸ مورد بحثه بعد ۱۴۰۸ دانش آموز کمه معلم زیاد به خاطر همین اقای منادی این مورد استفاده از نیروی باز نشسته رو پیشنهاد داده و بیشتر مورد نظرشونه درسته این موضوع؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انشاالله قبولشی عزیزم توکل بخدا من705شدم ای کاش میشد اضافشو بدم ب یکی دیگ ب درد ما ک نمیخوره😂❤
من ۷۴۵ شدم با ۴ نمره اختلاف رد شدم
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
تو رو خدا دعا کنید شوهر خواهرم بداخلاق و فاسد و خیانتکار و دست به زن داره و بددله و خسیسه و حیله و طماع و بی مسئولیته و دل به کار نمیده تو رو خدا دعا کنید خواهرم راحت بتونه طلاق بگیره از شوهرش و کسی مانع طلاقش نشه انشالله جون عزیزتون براش دعا کنید حتما😭🤲
ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...