2777
2789

اگه پدر فوت کند 

و پدر بزرگ هم فوت کند و دختر زیر 18سال باشد چندماه مونده باشد تا 18سالگی اجازه عمو یا مادر لازم است برای عقد؟

فقط پدر یا جد پدری لازمه نباشن دیگه اجازه از کسی نمیخواد 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته که شرعا این دختر میتونه عقد کنه ولی هر سر دفتری راضی به ثبت ازدواج دختری که بدون خانوادش میاد برا ازدواج اون هم تو سن کم نمیشه

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

درسته که شرعا این دختر میتونه عقد کنه ولی هر سر دفتری راضی به ثبت ازدواج دختری که بدون خانوادش میاد ...

عزیزم این دختر نزدیک 18 سالشه نیازی ب اجازه کسی نداره و حتما عقد میکنن احتمال اینکه ب این چیزا گیر بدن یک در هزاره

از عادت کردن فرار کردم ،به فرار کردن عادت کردم
عزیز وکیل هستین؟

نه عزیزم ارشد حقوقم و کارمند میدونم قانون رو

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
عزیز وکیل هستین؟

نه عزیزم ارشد حقوقم و کارمند میدونم قانون رو