2777
2789

از سی چهل سانتی انداختم زمین باسنشو پشتش کلی اذیت شد کلی گریه کرد بعدشم خوابیده چیکارکنم باباش یکدفعه اومده خونه بگم انداختمش زمین ابرومو میبره

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه

نباید میزاشتی بخوابه

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری انداختیش😳😳😳😳چرا نبردیش دکتر؟ اگه سرش ضربه خورده باشه چی

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

نمیخوام تو دلتو خالی کنم 

ولی خطرناکه ممکنه ام چیزی نباشه من پسرم ار بچگی سیصد بار خورده زمین چیزیش نشده والی نوازد چند روزه نرمه سرش ضربه نخورده باشه باز زیاد مشکل پیش نمیاد ولی بگو بهش هر چقدرم غر بزنه ارزش داره ببرین دکتر نشون بدین بد نیست

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

باید پشت سرشو با دستت آروم مالش میدادی آخه بچه هنوز سرش آبه خیلی خطرناکه بیشتر حواستو جمع کن 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖