2777
2789
عنوان

شوهرم درخواست طلاق داده

| مشاهده متن کامل بحث + 4465 بازدید | 89 پست

ایخدا الان با این نظرات گیج شدم باید چکار کنم پولم ک ندارم خستم خستههه داغون شدم دیگه بقران تازه میگه من بعد تو زن بگیرم پنج تا سکه یا ده تا مهرش میکنم سکه های من ۱۵۰تاست میگه تهش کسی قبول نکرد عندالاستطاعه ۱۰۰تاسکه میزنم

اره.اول باید مهریه رو اجرا میذاشتی.درخاست نفقه اینا میدادی.دیگه الان اونو زرنگ کردی چیزی بنامش باشه ...

ای وای  پس برای مهریه هم اقدام کنم.یه خونه به نامشه  که مدارکش پیش منه

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من شنیدم مطمن نیستم.میگن اگ طلاها رو عوض کنی دیگ قانونا نمیتونه ازت پس بگیره.یعنی اونارو بفروشی ...

والا من آدم صاف و صادقی ام حوصله دغل ندارم طلاها از وامی که ازم گرفت که خرج زندگی کنه و نکرد خیلی کمتره حقمه اونم چون بعد جدایی نمیخوام دندونی درد کرد لباسی خواستم سر بار کسی باشم نهایت میگه دزدیده که واقعا خدا میدونه برام عقد خریدن حقمه منم میگم بیا ببر ۱۱۴ تا بده یکیش نمیخشم 

بچه ها کسی طلا موقع خرید عقد با خودش ببره و بره خونه پدر و درخواست طلاق بزنه و به شوهره بگه مهر نمیخ ...

نگو جای اون وام اصلا هیچ مدرکی دستش ندهفقط وقتی گفت طلاها بگو کدوم طلا همین جلوی قاضی هم همینو بگو کدوم طلا دست من طلایی نیست وگرنه بخاطر دزدی شکایت میکنه ازت سابقه دارم میشی تو حتی نمیدونی بدون اجازه دادگاه جهاز خودتو از اون خونه ببری میشی دزد چه برسه به طلا پس اگه فک میکنی طلاها حقته ببر فقط بگو کدوم طلا همش تو خونه خودته

من درخواست طلاق دادم اما هنوز مهریه رو اجرا نذاشتم کار اشتباهی کردم؟؟؟؟

میدونی چیه ،حق طلاق نداری با مرد هست میاد میگه من نمیخوام طلاق بدم میخوام زندگی کنم .قاضی طرف مرد رو میگیره و میگه بخش زیادیش رو ببخش و بقیه چیزا هم بهتتعلق نمیگیره 

من الان یکم الزام به تمکین دارم ولی شوهرم زرنگه کاری کرد خودم زدم بیرون در حالی نمیخواد منو فقط میخواد از تله تمکین استفاده کنه و از حقوقش استفاده کنه فقط دستم به مهریه بنده 

که اونم هزینه دادرسی با اینکه شاهد بردم باید ۸ تومن واریز کنم تا اجرا بره همش مالیات میگیرن از کجا بیارم چهارشنبه میخوام اعتراض بزنم

تحصیلاتت در چه حده؟ اطلاعاتت خیلی پایینه.

به هیچ وجه نباید خونه رو ترک کنی، حتی اگر خودش درخواست طلاق بده، چون عدم تمکین می‌زنه و نفقه بهت تعلق نمی‌گیره.

اختلاف سنی‌تون هم خیلی زیاد بوده، با توجه به پنهان‌کاری و تمایلش به طلاق و‌... احتمال خیانتش بالاست. به درد نمی‌خوره این آدم . 

اگه کسی عاقل باشه ۳۰۰ به نرخ امروز وام ازدواجم خورده

مهریه ۱۱۴ تا بگم میبخشم 

بعد برای ۱۰۰تومن طلا بخواد انگ دزدی با نامردی بزنه 

خیلی بی عقله منم طلا پس میدم میگم ۱۱۴ یکی کم نمیشه تا ابدم طلاق طول بده 

تف به این قانونا گذاشتن توافقی قبلا دادگاه نداشت حالا اینقدر میبرن میارنت بگی غلط کردم زندگی میکنم 

فک مبکنن آمار طلاق بیاد پایین فقط خوبه 

نمیگن این زوج حتما نمیخوان زندگی کنن خودشون عاقل بالغ حالا به زور افسردگی با هم زندگی بگذرونن خوبه آمار طلاقم پایینه کشور خوشحال باشه 

والا توافقی دیگه نهایت یه جلسه دادگاه نه چند ماه و چند جلسه تا خانواده ها برای آبرو پشیمون کنن دوباره روز از نو روزی از نو

تحصیلاتت در چه حده؟ اطلاعاتت خیلی پایینه.به هیچ وجه نباید خونه رو ترک کنی، حتی اگر خودش درخواست طلاق ...

نه یکی از آشناهای ما شوهرش درخواست طلاق داده بود اول بعد الزام به تمکین زد رد شد گفت داری سو استفاده میکنی فقط