بچه ها کسی طلا موقع خرید عقد با خودش ببره و بره خونه پدر و درخواست طلاق بزنه و به شوهره بگه مهر نمیخوام توافقی تموم بشه و بگه طلاهای جای وام ازدواجی ازم بردی و دیگه به من وام تعلق نمیگیره ضمن اینکه مقدار طلاها از وام ازدواج کمتره یک سومه
شوهر میتونه انگ دزدی بزنه؟
چون گفتم وام ازدواج الان ۳۰۰میلیونه منو بردین بانک واسم گرفتین فک کردم میخوای برای زندگیمون خرج کنی بردی ریختی تو کار شریکی با برادرات حالا میگم خونه مستقل کنبم بعد ۵ سال صبوری و جایی اجاره کنیم میگی پول نیس وام دو نفری خرج کردی برای غیر زندگیمون سهم وام خودم موقع طلاق به نرخ امروز گفتم میخوام گفتم ۳۰۰بده باشه ماهی ۳تومن مثه دولت پس بهت میدیم امتیاز منو بردی حالا میگی کاری دستت نیس گفت کاری دستت نیس منم طلاها کخ نهایت ۱۰۰تومنه میخوام ببرم بعد که بردم بگم جای اون وام خوردی گفتی کاری دستت میس تازه طلاها یک سوپ پول وام میخوام بگم قسط پس دادنم نداره انگار وام بهت فردختم
احه وام دو نفر که برای تشکیل زندگیه ریخته تو کار شریکی با برادراش بعد ۵ سال جاای اینکه فکر خونه اجاره کردن باشه میگه برو خونه پدرت تا ابد یا با خانواده ام زندگی میکنی گفتم مهر به درگ طلاق توافقی وامم پس میخوام گفت کاری دستت نیس باید طلاها ببرم منم بگم جای اون که خوردی و برا زندگی خرج نکردی