2777
2789
عنوان

شوهرم درخواست طلاق داده

| مشاهده متن کامل بحث + 4462 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پول وکیل نداری، دنبال مسجدی بگرد که تو طرح هر مسجد یک حقوق دان شرکت کرده باشه. بعضی مساجد تو این طرح هستن و وکلا رایگان روزانه یا چند روز یکبار میرن برای مردم مشاوره میدن

واین نیز بگذرد....

ببین عزیزم مهریه رو باید بده ک حتی ی سکه ن چیزی ب اسم خودش نمیزنه ابدا نفقه الان مهمه ک در نره از زی ...

اره باید مهریه رو بده

ولی اگه چیزی بنامش باشع خیلی بهتره دیگه.اینجوری ک چیزی بنامش نیس مهریه رو قسطی میکنن.نهایت سالی ۱ ۲تا سکه میخاد بده

نفقه رو میدونم ک باید خونت باشی.

قبلا بهت پول نمیداد برا خودت؟

ک ب کارتت زده باشه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رفتم محضری ک عقد کرده بودیم اجرا گذاشتم.۴۰۰ ۵۰۰ تومن بیشتر نشد

من درخواست طلاق دادم  اما هنوز مهریه رو اجرا نذاشتم  کار اشتباهی کردم؟؟؟؟

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔 

بچه ها کسی طلا موقع خرید عقد با خودش ببره و بره خونه پدر و درخواست طلاق بزنه و به شوهره بگه مهر نمیخوام توافقی تموم بشه و بگه طلاهای جای وام ازدواجی ازم بردی و دیگه به من وام تعلق نمیگیره ضمن اینکه مقدار طلاها از وام ازدواج کمتره یک سومه 

شوهر میتونه انگ دزدی بزنه؟

چون گفتم وام ازدواج الان ۳۰۰میلیونه منو بردین بانک واسم گرفتین فک کردم میخوای برای زندگیمون خرج کنی بردی ریختی تو کار شریکی با برادرات حالا میگم خونه مستقل کنبم بعد ۵ سال صبوری و جایی اجاره کنیم میگی پول نیس وام دو نفری خرج کردی برای غیر زندگیمون سهم وام خودم موقع طلاق به نرخ امروز گفتم میخوام گفتم ۳۰۰بده باشه ماهی ۳تومن مثه دولت پس بهت میدیم امتیاز منو بردی حالا میگی کاری دستت نیس گفت کاری دستت نیس منم طلاها کخ نهایت ۱۰۰تومنه میخوام ببرم بعد که بردم بگم جای اون وام خوردی گفتی کاری دستت میس تازه طلاها یک سوپ پول وام میخوام بگم قسط پس دادنم نداره انگار وام بهت فردختم 

احه وام دو نفر که برای تشکیل زندگیه ریخته تو کار شریکی با برادراش بعد ۵ سال جاای اینکه فکر خونه اجاره کردن باشه میگه برو خونه پدرت تا ابد یا با خانواده ام زندگی میکنی گفتم مهر به درگ طلاق توافقی وامم پس میخوام گفت کاری دستت نیس باید طلاها ببرم منم بگم جای اون که خوردی و برا زندگی خرج نکردی

منم همینومیگم اخه اون درخواست داده دبگه دلیل محکمی باید باشه

آره خیلیبه نفعت هست .عدم تمکین زد برو بگو تله تمکین هست چون اول درخواست طلاق داد اصلا نمیخواد با من زندگی کنه که تمکین کنم .خیلیبه نفعت هست قشنگ عدم تمکینش رد میشه 

من درخواست طلاق دادم اما هنوز مهریه رو اجرا نذاشتم کار اشتباهی کردم؟؟؟؟

اره.اول باید مهریه رو اجرا میذاشتی.درخاست نفقه اینا میدادی.

دیگه الان اونو زرنگ کردی چیزی بنامش باشه میزنه ب اسم کس دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها کسی طلا موقع خرید عقد با خودش ببره و بره خونه پدر و درخواست طلاق بزنه و به شوهره بگه مهر نمیخ ...

ببین من شنیدم مطمن نیستم.میگن اگ طلاها رو عوض کنی دیگ قانونا نمیتونه ازت پس بگیره.یعنی اونارو بفروشی و طلای دیگ بخری بجاش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40