Arshida4223 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/17 تعداد پست: 5469 عنوان بدن بچم چند تا جوش ریز زده بیاین عکس بزارم 105 بازدید | 11 پست سلام پسرم ۶ سالشه دیروز دیدم پهلوش ۳ تا جوش قرمز زده به نظرتون آبله مرغونه؟ لازمه ببرمش دکتر؟هستین عکس بزارم؟ یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته 1403/04/25 | 14:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشاق_الحسین_ عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 330 هستم بزارمنم پارسال گرفتم💔مردم و زنده شدم دُنیا نیاز داشتـ بہ یکـ سَر پَناهـِ اَمن،اینگونہ بود کـہ کُربـ و بَلا آفریده شد♥️
Arshida4223 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/17 تعداد پست: 5469 یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته
Arshida4223 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/17 تعداد پست: 5469 به نظرم شبیه آبله مرغون نیستپس چیه؟؟ یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته
Arshida4223 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/17 تعداد پست: 5469 هستم بزارمنم پارسال گرفتم💔مردم و زنده شدم اوه چند روز طول کشید؟؟ یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته
عشاق_الحسین_ عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 330 آروم دست بزن ببین اگه شل و آبکی بود آبله ست اگه مث خاله سفت بود نه دُنیا نیاز داشتـ بہ یکـ سَر پَناهـِ اَمن،اینگونہ بود کـہ کُربـ و بَلا آفریده شد♥️
عشاق_الحسین_ عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 330 اوه چند روز طول کشید؟؟ ۱۵ یا ۲۰ روز فک کنم جاش دیرتر رفت... دُنیا نیاز داشتـ بہ یکـ سَر پَناهـِ اَمن،اینگونہ بود کـہ کُربـ و بَلا آفریده شد♥️
Arshida4223 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/17 تعداد پست: 5469 آروم دست بزن ببین اگه شل و آبکی بود آبله ست اگه مث خاله سفت بود نه ببین انگار توش آبه نمیزاره دست بزنماگه آبله باشه تا فردا کل بدنشو میگیره؟؟ خیلی میترسم یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته
عشاق_الحسین_ عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 330 ببین انگار توش آبه نمیزاره دست بزنماگه آبله باشه تا فردا کل بدنشو میگیره؟؟ خیلی میترسم ااوو پس به احتمال زیاد آبله ست آره دیگه تا فردا و پسفردا بیشتر میشه نگران نباش همین که تو بچگی گرفته راحت تره، من به پماد داشتم میزدم خارشش کمتر میشد ولی یادم نیست اسمشو دُنیا نیاز داشتـ بہ یکـ سَر پَناهـِ اَمن،اینگونہ بود کـہ کُربـ و بَلا آفریده شد♥️
عشاق_الحسین_ عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 330 حمومم بره خوبه بنظرم ولی شامپو ولی لیف نزنه اصلا هم به زخماش دست نزنه جاش میمونه دُنیا نیاز داشتـ بہ یکـ سَر پَناهـِ اَمن،اینگونہ بود کـہ کُربـ و بَلا آفریده شد♥️
Arshida4223 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/17 تعداد پست: 5469 حمومم بره خوبه بنظرم ولی شامپو ولی لیف نزنه اصلا هم به زخماش دست نزنه جاش میمونه مرسی عزیزم یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته