2777
2789

سلام پسرم ۶ سالشه دیروز دیدم پهلوش ۳ تا جوش قرمز زده به نظرتون آبله مرغونه؟ لازمه ببرمش دکتر؟

هستین عکس بزارم؟

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شبیه آبله مرغون نیست

پس چیه؟؟

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
هستم بزارمنم پارسال گرفتم💔مردم و زنده شدم

اوه چند روز طول کشید؟؟

آروم دست بزن ببین اگه شل و آبکی بود آبله ست اگه مث خاله سفت بود نه

ببین انگار توش آبه نمیزاره دست بزنم

اگه آبله باشه تا فردا کل بدنشو میگیره؟؟ خیلی میترسم

ببین انگار توش آبه نمیزاره دست بزنماگه آبله باشه تا فردا کل بدنشو میگیره؟؟ خیلی میترسم

ااوو پس به احتمال زیاد آبله ست 

آره دیگه تا فردا و پسفردا بیشتر میشه 

نگران نباش همین که تو بچگی گرفته راحت تره، من به پماد داشتم میزدم خارشش کمتر میشد ولی یادم نیست اسمشو

دُنیا نیاز داشتـ بہ یکـ سَر پَناهـِ اَمن،اینگونہ بود کـہ کُربـ و بَلا آفریده شد♥️
حمومم بره خوبه بنظرم ولی شامپو ولی لیف نزنه اصلا هم به زخماش دست نزنه جاش میمونه

مرسی عزیزم