بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر شکست عشقی میبینم تو سایت منم حالم بده گ...بخورم دیگه دنبال کسی برم تهش افسردگیه همش
اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙
چقدر شکست عشقی میبینم تو سایت منم حالم بده گ...بخورم دیگه دنبال کسی برم تهش افسردگیه همش
آدما همینن
حتی خدا میگه و قلیل من عبادی الشکور
یعنی خیلی کم از بنده هام سپاسگذارن
برای طرف کارایی کردم که برای خونواده م نکردم الان کجاست!!!
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
آدما همیننحتی خدا میگه و قلیل من عبادی الشکوریعنی خیلی کم از بنده هام سپاسگذارنبرای طرف کارایی کردم ...
اخه رابطمون قشنگ بود من حتی نمیزاشتم با قهر بره بخابه دلم نمیومد ناراحتش کنم اونم خیلی دختر خوبی بود بخدا خیلی بخاطرم سختی هاکشید من تو تعجب بهتم اون چجوررری منو تو دوماه یادش رفت اخه لامصب یه ذره حس باید براش میموند تو این مدت من فک کردم مثل خودم دلتنگه نگو اثلا براش مهم نیس
اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙