2821
2789
ای بابا چشمم داره خیس میشع🥀

شاید بگی این دیونه ست اشکال نداره

من سر سفره یه قاشق بیشتر میذارم یه بالش بیشتر میذارم غذاهایی رو که اون دوست داشت دیگه نمیخورم آخه فقط با اون میچسبید.... 

اونقدر شبیه هم شده بودبم که حتی یکی که عکسشو تو گوشیم دید فکر کرد برادرمه 

من دیگه کی رو اینطوری دوست داشته باشم🥺

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
میگذره این روزا درسی که گرفتم اینه هیشکیو باور ندارم اونی که انقد عشقشو باور کردم منو یادش رف ...

به نظرت میگذره؟ 

حالمون خوب میشه؟ 

دیگه کسی خودشم جلوم بکشه عشقشو باور نمیکنم من میتونم تاآخر عمر تنهایی به راهم ادامه بدم فقط نمیخوام مثل الان که به پوچی رسیدم، زندگی کنم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شاید بگی این دیونه ست اشکال ندارهمن سر سفره یه قاشق بیشتر میذارم یه بالش بیشتر میذارم غذاهایی رو که ...

نه نمیگم  دیونس  چون میفهمم چیمیگی بخدا هررر دفعه  بهش فک میکنم بغض میکنم   ساعتی  که برام  خریده  منو دیوونه میکنه  هرچی بهم  داده  من دور  ننداختم  نگهش  داشتم  اخه دختر اینقدر  سنگدل😔

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
به نظرت میگذره؟ حالمون خوب میشه؟ دیگه کسی خودشم جلوم بکشه عشقشو باور نمیکنم من میتونم تاآخر عمر تنها ...

نمیدونم  فعلا که تو حال بدی هستم  اما بهتر میشیم  دقیقا  متوجهم  چیمیگی   عشق  دوس داشتن دیگه برام  معنی  نداره  

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
نمیدونم فعلا که تو حال بدی هستم اما بهتر میشیم دقیقا متوجهم چیمیگی عشق دوس داشتن دیگه برام ...

امیدوارم😔

امیدوارم😔

کلافم بخدا 😔نمیدونم چیکار  کنم  زمان نمیگذره اینگار

کلافم بخدا 😔نمیدونم چیکار کنم زمان نمیگذره اینگار

یه بار ششصد کیلومتر رفتم مریض بود براش دارو بردم عسلهای مناطق ما مرغوب بود گفتم زود خوب میشه خودش اشکش دراومد که با تمام محدودیتهام کارایی براش مبکردم که برای خانواده مم نمیکردم.... البته حلالش باشه من برای قلب خودم انجام دادم ولی چطور منو یادش نیست 

کی مثل من میتونست دوسش داسته باشه

چرا آدما این شکلین

مگه اززندگی چی مبخوان

الان میفهمم چرا یعقوب نبی نابینا شد😭 چون شهر بی یوسف ارزش دیدن نداشت..... 

یه بار ششصد کیلومتر رفتم مریض بود براش دارو بردم عسلهای مناطق ما مرغوب بود گفتم زود خوب میشه خودش اش ...

یبار تولدش بود من خاب رفتم بیدار شدم بدو بدو رفتم  براش خریدم ی چیزی کاغذ کادو گرفتم کادوش کردم تا نصف شب بیدار موندم برسونم به دستش  فقط یه لحظه  بیاد دم  درشون بهش بدم کلی خوشحال  شد  پارسال ب  بیپولی  خوردم اما  هرجور بود براش  کادو خریدم😔😔😔😔گاهی تا سه چهار صبح  بیدار میموندم باهاش چت میکردم  درحالی که صبح زود باید سرکار  میرفتم  تا مغازه  میخاست  بره  میگف ببا  ببنمت  یه لحظه  از کنارم رد شو😔😔😔 حالا  میگم بیا  دوباره رابطه از اول بسازیم میگه نه  من زجرامو کشیدم  الان  دیگه با نبودت کنار  اومدم

یبار تولدش بود من خاب رفتم بیدار شدم بدو بدو رفتم براش خریدم ی چیزی کاغذ کادو گرفتم کادوش کردم تا ن ...

انسان پیچیده ترین موجودیه که دیدم😔

من خیلی بهم اهمیت نمیداد یعنی عواطفش مثل من نبود چون من واقعا عاشق شده بودم براش مینوشتم نوشته هامو دید باورش نمیشد مضمون و مخاطب اون نوشته هاست بهم میگفت عتیقه میگفت من همچین آدمی رو تو عمرم ندیدم که این همه از احساس سرشار باشه بهم گفت چاپش میکنیم شهریور تولدشه خواستم اون کتاب رو هدیه بهش بدم.... آخه چرا زندگی ادامه داره!! من با این درد چطور ادامه بدم مگه آدم چند بار عاشق میشه اصلا توان و رمقی براش نمیمونه 

۲۴ی تو ذهنمه میترسم به مرز جنون برسم😔کاش یکی بیاد بیدارم کنه بگه همش خواب بود بیدار شو😭

من بدون اون چطور زندگی کنم😔لامصب مگه من از ت چی میخواستم😭

یه روز دلت برام تنگ میشه بعد ایستاده روبروی آینه بایست و برای غرورت کف بزن💔

انسان پیچیده ترین موجودیه که دیدم😔من خیلی بهم اهمیت نمیداد یعنی عواطفش مثل من نبود چون من واقعا عاش ...

منم با تمام خاطرات خوب بدی کع باهاش ساختم  بخاطر همین باورم نمیشه حسی بهم نداشته  باشه اون دختری که مدام بهم تلفن میمرد همونی که بخاطر م هرکاری میکرد تا بیاد ببینه منو تو سختی ها کمکم میکرد من اینچیزا ازش دیذه بودم میگفتم  هرکی بهم نامردی کنه  اون  نمیکنه

منم با تمام خاطرات خوب بدی کع باهاش ساختم بخاطر همین باورم نمیشه حسی بهم نداشته باشه اون دختری که ...

اگه یه روز حالت خوب شد لطفا بهم بگو تا حداقل به معجزات باور بیارم تا بدونم دنیا هنوز زیباییهاشو داره تا بدونم اینجا آخر دنیا نیست

اگه یه روز حالت خوب شد لطفا بهم بگو تا حداقل به معجزات باور بیارم تا بدونم دنیا هنوز زیباییهاشو داره ...

🥀😔🙏

🥀😔🙏

برات دعا میکنم چون اول راهی جوونی

امیدوارم حالت خوب بشه و یادت نیاد که چقدر درد کشیدی