2777
2789
عنوان

رنگ موهامو خراب کردم عکس😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 63 پست
شما اگه میخوای رنگت نسبتا روشن بمونه وخوشگل بشه یه رنگ شیر نسکافه ای ۸+نصفش رنگ دودی بنفش۷+یه نخود ر ...

ممنون چشم اینم امتحان میکنم 

عزیزم دکلره چقدر باید میموند؟ 

کم نگه داشتم آره؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مو به اون قشنگی چرا این کار کردی خیلی بد شده این مدل ها هم زیبا نیست اصلا

واقعا اشتباه کردم🥲

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

شما اگه میخوای رنگت نسبتا روشن بمونه وخوشگل بشه یه رنگ شیر نسکافه ای ۸+نصفش رنگ دودی بنفش۷+یه نخود ر ...

همه این ترکیبات دلیل داره دودی زردی موهاتو میگیره بنفش نارنجی موهات و ماهاگونی که توش قرمز داره سبزی احتمالی موهاتو میگیره.

ممنون چشم اینم امتحان میکنم عزیزم دکلره چقدر باید میموند؟ کم نگه داشتم آره؟

پایه دکلره تو این عکس که با فیلتره زرد نشون میده ولی اگه موهات نارنجی داره همه این رنگهایی که بهت گفتم یه شماره پایین‌تر بگیر

پایه دکلره تو این عکس که با فیلتره زرد نشون میده ولی اگه موهات نارنجی داره همه این رنگهایی که بهت گف ...

الان دیکه نارنجی نیست قشنگ زرد عقدیه 

سه بار دکلره گذاشتم باز نشد 

آخر سر یخی گذاشتم این در اومد

الان دیکه نارنجی نیست قشنگ زرد عقدیه سه بار دکلره گذاشتم باز نشد آخر سر یخی گذاشتم این در اومد

خوب پس این ترکیب که گفتم خیلی خوشگل میشه بزار حالشو ببر.نگران نباش خوب میشه .یخی برای این پایه خیلی روشن بوده جواب نگرفتی.البته به نظرم اگه رنگتو ۳۰ دقیق بزاری روش بمونه بهتره وموندگارتر

خوب پس این ترکیب که گفتم خیلی خوشگل میشه بزار حالشو ببر.نگران نباش خوب میشه .یخی برای این پایه خیلی ...

مرسی عزیزم 

فقط هیدن لایت تکنیک خاصی داره؟ 

من که کردم از روبرو خیلی ضایع هست

خوب پس این ترکیب که گفتم خیلی خوشگل میشه بزار حالشو ببر.نگران نباش خوب میشه .یخی برای این پایه خیلی ...

خوب میشه این ترکیبی که گفتم فقط نسبت ترکیباتو رعایت کن حتما وروی موی خشک رنگتو بزار.ضمنا رنگ مارک آتوسا و پایین نگیر که خیلی رنگای آبکی و بیخودیه