2777
2789
عنوان

رنگ موهامو خراب کردم عکس😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم در حین رنگ کردن نصف موهاتو با کش بستی 

و رو پایینی ها رنگ زدی 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

وای چه گندی زدی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دوباره روش گند جدیدی نزنی، برو آرایشگاه برات درستش کنه

روم نمیشه برم سالن😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

موهات خراب میشن اینقد همین جور ناآگاه دستشون نزن خووو الان رنگ خودشون چش بود؟؟😂

وای نگو😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

الان تو این وضعم این فیلت‌ر داره تو واقعیت یه زرد عقدی هست😂

وااای😐😐انگار کچلی😂😂

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

شما اگه میخوای رنگت نسبتا روشن بمونه وخوشگل بشه یه رنگ شیر نسکافه ای ۸+نصفش رنگ دودی بنفش۷+یه نخود رنگ ماهاگونی۶ +اکسیدان۳٪ مخلوط کن و به مدت ۲۰ دقیقه روی مونت بزار خیلی زیبا میشه ومشکلات حل میشه.