2777
2789
عنوان

نامزدم بهم میگه بوی گل رز میدی

4370 بازدید | 117 پست

قبلا هم روتین رو گفتم خیلی ارزون و ساده است

هر روز دوش میگیرم ولی هفته ای سع بار به بدنم کامل سفیداب میکشم و شیو میکنم و رمز موفقیتم حناست حنا رو با اب قاطی میکنم و یه ربع به بدنم میزارم و بعد میشورم خیلی بوی بدن رو خوب میکنه

بعد حمامم اسپری رکسونا مدل قلب های صورتی میزنم و کمی عطر مگامار و زینک یا پودر سنگ مرداب یا پودر زاج یا مام رکسونا برای ژیر بغلم که البتع میگن این سه مورد ضرر دارن😑

کرم دست و پامم مرتب تمدید میکنم و روزی دوبار مسواک میزنم و قرقره اب نمک و دهانشو گاهی دارم و اینکه زبونمم قشنگ میشورم 

و گاهی پروبیوتیک لاکتوگام میخورم برای باکتری های دهان خوبه

و عطر مو دارم گاهی میزنم هیچ لباسی رو دوبار نمیپوشم و زود میشورم 

شما اگه تکنیک یا صابون یا شامپو با روش دیگه ای برای خوشبویی دارین بگین ممنون ❤️🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افرین چه عالی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من صب بیدار میشم صورتمو می‌شورم تا شب دیگه هیچی😐😐😐😐😐😐😐😐😐

والا مگه پرسنسس هستم همینکه بوی بد نمیدم عطرو اسپری لباسام تمیزه کافیه🙄🤣

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)