2777
2789
عنوان

نامزدم بهم میگه بوی گل رز میدی

| مشاهده متن کامل بحث + 4565 بازدید | 117 پست

من شامپو بدن شکلاتی یا گل بهاری میزنم بعد حموم بادی میزنم بعدش کل بدنم لوسیون توت فرنگی میزنم هرروز یا ی روز درمیون حمومم اما موهام نمیشورم انقدر.صورتم با فوم شستشو میشورم و کرم دست پامم میزنم و برای پامم ی کرم۲۰درصد اوره دارم گاهیم تو خونه ادکلن میزنم موهامم ماسک و روغن میزنم بضی وقتام عطر مو اما چون ضرر دار خیلی کم ناخنام سوهان میکشم سه روز یباری لاک ناخنم عوض میکنم هرشب دندون و زبونم مسواک میزنم برا لبم ویتامین میزنم و برای ناحیه خاص بعد حموم ژل میزنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مو رو چرب نمیکنه؟

روغن ارگان داره ولی موهای من معمولیه میزنم چرپ نمیشه یه حالت خوش بود و نرم میگیره برای جلو گیری از موخوره هست 

بعد حموم باید بزنی موقع سشوار موخوره نگیری

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
من سریتا و ی مارک عربی میزنم چه مارکی میزنی شما؟

گفتم سرم موی کریستال 

یچیزی بگم بهتون

ولی هیچ چیزی مثل روغن زیتون موهاتونو لخت و پر پشت و آری از هر موخوره نمیکنه قیمتش فوق العاده ارزون ولی نتیجه بخشی صد در صد خودم موهام تا نزدیک زانوم بدون مکمل و هر چیی! ولی قطعش کردم کم کم موهام خشک شد طی یکسال موهام موخوره شدید گرفت باید برم دوباره بخرم

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

عزیزمما اینهمه به خودمون برسیم کیاز دو تابچه مراقبت کنه کی به کارهای خونه برسه. شغل مون هم از دست میدیم. 

برا شما که فعلا نامزد هستین و مشغله ندارین خیلی لذت بخشه. براماهاک کلی مشغله داریم سخته