2777
2789
عنوان

با صابخونه دعوام شد

476 بازدید | 13 پست

بیاین بگین چیکا کنم حق با کیه مشکل برق داره خونشون ما طبقه دو هستیم منم تازه عروسیم وسایلام همه نو بخاطر مشکل برقشون یخچالم هعی خاموش میشه هعی روشن هم نمیتونم تلویزیون روشن کنم هم کولر همه اینا با هم روشن باشه یخچالم خاموش روشن میشه تلویزیون هم همینطور میترسم بسوزه بعد خونشون هم اصلا مگه سرد میشه کولر جواب نمیده زمستونا هم سرده نمیشه گرمش کرد پمپ اب هم دارن هعی قطعش میکنن هعی وصل میکنن اسیر شدم ا دسشتشون گفتم من تا خونه پیدا میکنم کرایه کم بگیر خونت ت اینقذر نمی ارزه قبول نمیکنه میخام برم تو املاکی ببینم تکلیفم با اینا چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم یه صاحب خونه عطیقه داریم خدا به تازه دوران رسیده خونه نده که بخوان اجاره بدن مردم و خون مردم بکنند توشیشه ما جرات نداریم یه مهمونی بگیریم اون شب مهمون داشتم بعد چند ماه خیرسرم هنوز ۱۱ نشده بود اومده بود میگفت صدا نکنید میخوایم بخوابیم حالا انگار شاغل هستن بیکار و الاف تو خونه ان بعد ساعت ۵ صبح پا میشن اینقدر سر صدا میکنند خو بگو واجبه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ما هم یه صاحب خونه عطیقه داریم خدا به تازه دوران رسیده خونه نده که بخوان اجاره بدن مردم و خون مردم ب ...

۱۳سال مستاجرم تا به حال با صاحب خونه نشستم طلا هم باشه ارزش نداره با صاحب خونه یه جا

۱۳سال مستاجرم تا به حال با صاحب خونه نشستم طلا هم باشه ارزش نداره با صاحب خونه یه جا

دقیقا مثل چی پشیمونم حالا دنبال خونه هستیم خرابه باشه بهتره قصر اینا هست هرروز یه ایراد بگیره عقده ای 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜