2777
2789
عنوان

آش نذری

35 بازدید | 5 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

امروز یدفعه جوگیر شدم یا ب دلم افتاد هرچی؛ که اش نذری درست کنم اونم با هزینه خودم ن پدرم، عصری وسایلشو اماده کردم که فردا درستش کنم بیاین اسم بدید فردا براتون دعا کنم

شما هم لطفا با دلای پاکتون دعا کنید مشکل کار داداشم حل بشه از این بلاتکلیفی در بیاد🙏🏻🙏🏻(ماموریتش لغو بشه) 

ممنونم ازتون❤

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

برا ازدواجم دعا کن:)🌱

شیرین

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚 

با آرزوی سلامتی و تعجیل فرج امام زمان عج 

و سلامتی و عاقبت بخیری و حاجت روایی همه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚

سلامتی و تعجیل فرج امام زمان عج

شفای همه بیماران

سلامتی و عاقبت بخیری و حاجت روایی همه

شغل عالی برای بیکاران

خانه و مسکن برای همه مستاجران

ازدواج عالی و همسر شایسته برای مجردها

پایداری ازدواج متاهلان

فرزندان صالح و سالم و محب اهل بیت برای منتظران فرزند

حل شدن مشکلات و باز شدن همه گره ها

قبولی کنکور برای کنکوری ها

طول عمر و سلامتی برای همه خصوصا پدر و مادرا

آمرزش همه رفتگان

و خلاصه برآورده شدن جمیع حاجات همه ان شاءالله

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

خدا به حق سیدالشهدا(ع) و شهیدان دشت کربلا،  فرج اماممون رو برسونه و همه دوستان رو عاقبت بخیر کنه از یاران اماممون قرار بده و گره های معنوی و مادی همه رو باز کنه و عافیت دو دنیا نصیب همه باشه ان شاءالله 🤲 

التماس دعا 🌹 🤲 🌹