2777
2789
عنوان

چرا بچم حرف نمیزنه

173 بازدید | 20 پست

۲سالشه

کلا شاید ۲۰ کلمه بگه. جمله اصلن نمیگه 

خیلی باهوشه، با ادا همه چیزو میتونه تعریف کنه، چیز عجیب یا جالب یا خنده داریی ببینه واکنش نشون میده

همه چیز یادش میمونه، آدما رو میشناسه قشنگ

از ۱ تا ۶ میشمره😂 

ولی جمله نمیگه. یا دایره لغاتشو بیشتر نمیکنه

چیکارش کنم ک زودتر ب حرف بیاد؟اینم بگم ی بچس و اکثرا خونه ایم دورش خلوته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا ۳سالگی زمان داره.باید واسش کتاب داستان زیادبخونی و بعد ازش بخوای اونم داستان رو برطبق عکساش برات تعریف کنه.....کمکش کن ....سوال زیاد بپرس ازش این چیه این چه رنگیه اگه گفتی اسباب بازیت کجاست؟کفشات کجاست؟تلویزیون کو؟آب میخوای؟بگو آب میخوام.بگو غذا میخوام.مدام ذهنشو به چالش بکش.

یه روز خوب میاد

اخه دیدم کسایی ک یکی دوماه ازش بزرگترن قشنگ جمله میگنیکم استرس میگیرم ک این چرا هیچی نمیگهالبته دندو ...

آخه عزیزم،نمیشه که اینم مثل همه باشه

خیلی هستن دیرحرف میزنن و خب عادیه

بعدم ماشالا دخترت میگی،کلمه هارو میگه اعدادو میشمره

ایرادی نداره که کم کم جمله هم یادمیگیره هنوز اولشه

حالا میخوای براش داستان بخون

ماشالا ۲۰ تا کلمه میتونه بگه ،خوبه که ،من دخترم ۱۷ ماهشه کشته منو بزور یکی دو کلمه میگه اونم وقتی مح ...

جیش

عن

اَم

مامان

بابا

بله

ننه

بیا

بدش

بدو

آره

پتو

یک دو سه شیش ده هیجده بیست

و چنتا کلمه دیگه ام میگه

ولی اکثرا ۳کلمه ای ان

اخه دیدم کسایی ک یکی دوماه ازش بزرگترن قشنگ جمله میگنیکم استرس میگیرم ک این چرا هیچی نمیگهالبته دندو ...

پسر من الان ۶ سالشه از دو سالگی هرشب قصه ی صوتی گوش کرده ،بدون قصه نمیخوابه دیگه، دایره لغاتش خیلی گسترده س  .و من میدونم بخاطر همون قصه هاس

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤