من امسال نمیدونم پزشکی میارم یا نه لب مررم اگه بیارم خداروشکر نیارم میخوام برم پیرا هوشبری اینا کنارشم بخونم دوباره برا پزشکی،
اگه وقتی قبول شدم انصراف بدم از رشتم باید جریمه بدم؟و چقدر باید بدم؟
اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
بله دفترچه لغو تعهد رو بخونین، هرکسی دولتی قبولی بشه چه تجربی چه انسانی و... چون هزینه اش رو دولت پرداخت میکنه شما باید درصورت انصراف تعهد تون رو لغو کنید در ازای هرترمی که درس خوندید، هزینه اشم زیاده...