2777
2789
عنوان

تو دعوا چی میگید به هم

163 بازدید | 17 پست

شوهرم جدیدا از صورتم ایراد میگیره.خیلی دلم شکسته.دیگه اشکمم نمیاد .من عاشقش بودم با این کاراش ازچشمم افتاده😔

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...

از هر جات ایراد میگیره بگو پول بده برم مث بقیه عمل کنم اگه مردی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هر جات ایراد میگیره بگو پول بده برم مث بقیه عمل کنم اگه مردی

میخوام بینیمو عمل کنم.میترسه بمیرم کسی نباشه بچه هارو نگهداره😐

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
من جا تو بودم به جا ناراحتی بهش میگفتمتو هم چشات مشکل داره وگرنه کور نبودی همون اول دیدی قیافه من رو ...

معمولی.خودش میگه بدون من نمیتونه زندگی کنه

میخوام بینیمو عمل کنم.میترسه بمیرم کسی نباشه بچه هارو نگهداره😐

بگو عب نداره مادر نداشته باشن بهتر از یه مادر افسردس که هی شوهرش میگه زشتی بهش (دور از جون البته)

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

توم ایراد بگیر بذار قبل اینکه اون بگه تو بگی دلت نشکنه هیچ ادمی کامل نیست توم مثل خودش باش همونقد بی رحم توم مسخره کن بعدشم بگو مبخاستی اول نگیری الانم پشیمونی ک بهتر طلاقم بده منم راحت شم از این مسخره بازی

دوست من ی همچیندمشکلی داشت گفت با شوهرش مشاوره رفتن ظاهرا حل شده بود

منکه مشاورم حالمو خوب نمیکنه.شوهرمم فکر نکنم بیاد

توم ایراد بگیر بذار قبل اینکه اون بگه تو بگی دلت نشکنه هیچ ادمی کامل نیست توم مثل خودش باش همونقد بی ...

من دلم نمیاد مثل اون بی رحم باشم

منکه مشاورم حالمو خوب نمیکنه.شوهرمم فکر نکنم بیاد

دیگه تهش راحتترین راه دوره تنها مسیر آرامشه خودمم شرکت کردم عالی بود برامن از پشتیبانشوندمیتونی بپرسی دوتاتون یا تکی میتونید عضو بشید خواستی بگو لینکشو بفرستم