2777
2789
عنوان

مراقبت های اکستنشن مژه

3118 بازدید | 19 پست

چه مراقبت های بلدید ؟ مژه کارم گفته یه روز درمیون بشور ولی همه میگن باید هرروز بشوری چکار کنم؟

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز اول نشور بعدش بشور بابا هر روز

جدی خودمم خیلی میترسم از کثیف موندنش، شما داری اکستنشن ؟

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
عزیزم هرروز بشور چربی بن مژه باعث کوتاه شدن عمر اکستنشن میشه

آره درسته چجوری بشورم که نریزه و قشنگ تمیز شه؟

من با یک قطره شامپو بچه میشستمشون ، بعد با دستمال خشک میکردم و بعد با فرچه شونه اشون میکردم

چجوری میشستین که نریزه خیلی میترسم بریزه 

فوم شست و شوی مخصوص مژه از داروخونه بگیر و روزی دوبار حتما بشور چون چشمت عفونت میکنه و مژه هات شوره میزنه ،بعد از اینکه خیس شد یا شستیس با دستمال کاغذی حتما آروم خشکش کن و شونه کن روزی چند بار برس بزن ،و اگه پوستت چربی مرتب چربی پلکت رو با میسلار واتر بگیر

من موفق ترین دختر شاد جهانم خدایا شکرت

تو حموم بخارگرفته زیاد نمون و اب داغ نریز ب صورتت 

سرتو تو بالش فرونکن و من مثلا عصری اینکارو کردم فرداش میتونستم بشورم اما ن زیاد طولانی و محکم و و... البته من رعایت نکردم خودم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
جدی خودمم خیلی میترسم از کثیف موندنش، شما داری اکستنشن ؟

الان درآوردم ولی اره داشتم تا دلت بخواد 

من چون پوستم چربه حداقل روزی دوبار صورتمو میشورم ریمل اصلاااا نزن من خط چشمم نمیکشیدم ارایش در حد کرم و یه کوچولو سایه زیر چشم

فوم شست و شوی مخصوص مژه از داروخونه بگیر و روزی دوبار حتما بشور چون چشمت عفونت میکنه و مژه هات شوره ...

روزی دوبار زیاد نیست ؟

الان درآوردم ولی اره داشتم تا دلت بخواد من چون پوستم چربه حداقل روزی دوبار صورتمو میشورم ریمل اصلااا ...

آره منم پوستم چربه به غلط کردن افتادم همش میگم کاش نمی‌کردم🤣خیلی هم نچرال شده اصلا معلوم نیست

آره درسته چجوری بشورم که نریزه و قشنگ تمیز شه؟

عزیزم بعد از بیست و چهار ساعت اول

هرروز یکم شوینده بزن ب مژه هات خیییییلی آروم دست بکش ک چربی نمونه البته براش شست و شو هم داره 

ولی خب با دست راحت تره 😁

بعدشم آب بزنم کامل شسته شسته شه آخر سر هم یا بزار خشک شده یا با باد سرد سشوار خشکش کن با فاصله 

وقتی خوب خشک شد با براشش شونه ش کن

چجوری میشستین که نریزه خیلی میترسم بریزه

اول یک قطره رو روی انگشتم میزدم بعد با انگشت دیگه ام یکم میمالوندم که پخش بشه بعدش خیلی اروم جهت موهای مژه ام میکشیدمش طوری که کف کنه