2777
2789

اون حق نداشت  اینجورررر تحقیرم ککه و خدا حق نداره جوابشو نده خدا حق نداره سکوت کنه خداااا باااااایییییییددددددد خدایی کنه   مگر ب غیر از خدا کی حرفاشو شنید کی شاهد بود    من دردامو ب کی بگم      بچهام خوابن ب سرم زده برم تو خیابون جیغ بزنم  بگم   صاحاب دنیا  چطور هیچی  نمیگی    چراااااا     دارم  جهنمو تو تمام وجودم حس میکنم این چ عذابیه 

من خرفاش تحقیراش لهن مسمومش    اون دهن کثیفش       من  فردا خونشو میریزم    هی میام نی نی سایت    ک  اعصابم   بیاد سر جا حواسم پرت بشه   نمیتونم      اصلا نمیتوووووننننننننممممممممممممممم خدارم نمیبخشم دیگه   نمیتونم خدا ۱۱ ساااااال زندگی منو دید و این اشغال رو گردن کلفتر کرد     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم خودتو کنترل کن هر مشکلی یه راهی داره بچه هات گناه دارن 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

همیشه اینجوریه یا مثل شوهر من‌تعادل روانی نداره وقتی بد میشه عجیب دل میشکونه و بد میشه براشم مهم نیست تو جمع باشه یا نه 😔خدا یا صبر مارو‌زیاد کنه یا یه عقلی به اینا بده . 

تاپیک قبلت بودم حق داری عزیزم خیلی هم حق داری ولی به بچه هات رحم کن با این حرص و جوش خدایی نکرده سکته میکنی اونوقت فکر کردی اگه بلایی سرت بیاد طفل معصومات چی میشن؟ جلوی روت سیلی میزنن نباشی میخوان چیکار کنن از فردا یه ادم جدید شو بچه هاتو قوی بار بیار

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
تاپیک قبلت بودم حق داری عزیزم خیلی هم حق داری ولی به بچه هات رحم کن با این حرص و جوش خدایی نکرده سکت ...

ای  کااااااااااششششششش سکته کنم  بخدا مررررررگگگگگ هزاران باااار شریفتر از زندگی  گوهی ک من  داشتم     

ای کااااااااااششششششش سکته کنم بخدا مررررررگگگگگ هزاران باااار شریفتر از زندگی گوهی ک من داشتم

خدا نکنه پس بچه هات چی 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
الان بارداری؟ این وضع زندگیته بعد دنبال پسر دار شدن و باردار شدنی...

من گوه خردم با هفت جدم   من   یه ادم ابله هستم    من یه زن بی شعورم  یه بازنده بدبخت  یه بی فکر