2777
2789
عنوان

نوه عمه ام متادون خورده

422 بازدید | 48 پست

خیلی از این شرایط بدم میاد ،دلم برا زن پسر عمه ام میسوزه دلم میخاد پسر عمه امو خفه کنم،حالا رفتن بیمارستان ما،زنگ زدن سفارش مارو به همکارات کن،تو بیمارستان ما هروقت یه کیس اینجوری میومد خیلی همکارام با بدی و تنفر ازش حرف میزدن حالا میگن پسر عمه فلانیه....هم ناراحت بچه ام هم ناراحت خودم که این احمق فامیلمه

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متادون مه نوعی مواد مخدر نیس؟ چرا بیمارستان

بچه که متادون بخوره ایست تنفسی می‌کنه باید حتما دو سه روز بیمارستان بستری بشه تا از بدنش خارج بشه

حالا چرابچه خورده؟حالش چطوره؟چندسالشه؟

میخاستم ترک کنه مثلا قرص انداخته تو دست و پا،بچه خورده،دو سه سالشه

چرا پرستارا با نفرت نگاش میکنن مگه مال باباشون رو خورده وظیفته کاری که براش حقوق میگیری مث ادم انجام ...

شما شعور داری واقعا؟؟؟درست بخون بعد توهین کن

آخی عزیزم،خداشفاش بده،دختریاپسر

پسره،زود رفته بیمارستان،ولی آخه نباید یه ذره فک میکرد باباش شاید بچه نمی‌رسید به بیمارستان؟

بچه که متادون بخوره ایست تنفسی می‌کنه باید حتما دو سه روز بیمارستان بستری بشه تا از بدنش خارج بشه

یا خدا نمیدونستم

یعنی پسر عمت مصرف میکرده بچه هم ناخواسته خورده؟

خب به همکارا مشخص نکنین ک مال کی بثده چی بوده بگین خثنه یکی از فامسلا دور بوده یا همسایه ای چیزی بچه بوده نفهمیده خورده

یا خدا نمیدونستمیعنی پسر عمت مصرف میکرده بچه هم ناخواسته خورده؟خب به همکارا مشخص نکنین ک مال کی بثده ...

آره باید همینو بگم،ولی قیافه پسر عمه ام داد می‌زده😩

انشالله که خوب بشه......دیگه کاریه که شده.....شما به همکارات چیزی نگو....اونها درهرصورت کارشونو درست انجام میدن.متاسفانه یه عده لیاقت بچه را ندارن ولی باز بچه دار میشن.یک بچه را میشناختم خورده بود متاسفانه فوت کرد.انشالله که این بچه سالم باشه

یه روز خوب میاد

شما شعور داری واقعا؟؟؟درست بخون بعد توهین کن

آره ببخشید  خب نگفتی بچه کوچیک بوده من فکر کردم بزرگ بوده خودش خورده   اما خب بدم نگفتم چرا پرستار باید بد نگاه کنه به مریض و همراهاش فقط باید کارش رو انجام بده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
یا خدا نمیدونستمیعنی پسر عمت مصرف میکرده بچه هم ناخواسته خورده؟خب به همکارا مشخص نکنین ک مال کی بثده ...

یه بار یه دوقلو سر همین متادون که از باباشون خورده بودن فوت کردن ،هفت ساله،به همین راحتی