2777
2789
عنوان

خاهرم همش باد روده در میده

381 بازدید | 23 پست

خاهشا گزارش نزنین سوالم جدیه 

۷ سالشه در حالت عادی اینجوری میستا ولی موقعی ک سرفه میکنه یا مثلا میخاد پاشه و یا بلند میخنده اینجوری میشه 

هر چی بهش میگیم زشته خودتو کنترل و کن و اینا نمفهمه 

با دعوا با محبت با مسخره کردن( گفتیم شاید اگه مسخرش کنیم خجالت بکشه ولی فایده نداشت) 

همش باعث خجالت میشه پیش همه 

ینی ممکنه مشکلی داشته باشه؟!!!

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست خودش نیست

شاید  مشکل گوارشی داره 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
ببینید غذا چیا میخوره تپله

نه لاغره 

اخه به غذا مربوط باشه یه مدت گذرا میشه ولی این دعما اینطوریه

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻